Ικανοποίηση Λαμπρινίδη για τις επαφές στη Νέα Υόρκη
Ικανοποιημένος δήλωσε ότι είναι ο υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Λαμπρινίδης...
Ικανοποιημένος δήλωσε ότι είναι ο υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Λαμπρινίδης με τις συναντήσεις που είχε στο περιθώριο των εργασιών της 66ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.
Ο υπουργός σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, χαρακτήρισε «ουσιαστικές και εποικοδομητικές» τις συναντήσεις του και πρόσθεσε ότι: «με την εδώ παρουσία μας, τις διαδοχικές επαφές και τις παρεμβάσεις μας σε συνόδους κορυφής, αναδείξαμε τις δυνατότητες και τις προκλήσεις που έχει η χώρα μας».
Υπογραμμίζοντας ότι «η οικονομική κρίση δεν μάς έχει κλείσει στο καβούκι μας, δεν μας απομόνωσε, αλλά αντίθετα μας έκανε ακόμη περισσότερο εξωστρεφείς, κάτι που αναγνωρίστηκε από πολλούς για το ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή και ευρύτερα για τη διατήρηση της διεθνούς ασφάλειας και σταθερότητας».
Διαβάστε περισσότερα στο Newscode.gr