Αυστηρό μήνυμα Παπακωνσταντίνου στη ΓΕΝΟΠ
Μήνυμα προς τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ που δείχνουν να μην υποχωρούν στο θέμα του τέλους ακινήτων έστειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Παπακωνσταντίνου.
«Ο νόμος θα τηρηθεί, υπάρχει εισαγγελική εντολή και θα γίνει ό, τι χρειάζεται», δήλωσε αναφορικά με την κατάληψη της Διεύθυνσης Πληροφορικής της ΔΕΗ από τη ΓΕΝΟΠ.Η κατάληψη συνεχίζεται και σήμερα με σκοπό να αποτραπεί η έκδοση εντολών διακοπής ρεύματος στους καταναλωτές που δεν πληρώνουν το τέλος ακινήτων.
Η ΓΕΝΟΠ ανακοίνωσε απόψε ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει και κάλεσε τους πολίτες που αντιδρούν στο τέλος ακινήτων να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται έξω από το κτίριο της Διεύθυνσης Πληροφορικής.
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
11:53
∙
WHAT THE FACT
Υπάρχει μια γιγαντιαία βαρυτική «τρύπα» στον Ινδικό Ωκεανό και ίσως γνωρίζουμε γιατί
11:17
∙
ANNOUNCEMENTS
Eυρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού 2026: Special fun bets για Ελλάδα, Ακύλα και Τελικό
09:40
∙
WHAT THE FACT