ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Τα «όπλα» Τσίπρα – Μητσοτάκη στη μάχη για την οικονομία

Βουλή: Τα «όπλα» Τσίπρα – Μητσοτάκη στη μάχη για την οικονομία

Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο σήμερα, Πέμπτη (05/07/2018) -Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να συγκρουστούν στη Βουλή με φόντο την οικονομία - Στις 12:00 η συζήτηση στη Βουλή

Στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (05/07/2018) έχει προγραμματιστεί η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών με θέμα την οικονομία, τις αποφάσεις του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση.

Τη διεξαγωγή της συζήτησης είχε ζητήσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας ανέφερε στην επιστολή του ότι «ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο πίσω από επικοινωνιακές φιέστες» αλλά να ενημερώσει υπεύθυνα τους πολίτες διότι «η περίφημη "καθαρή έξοδος" δεν είναι τίποτα περισσότερο από την "καθαρή είσοδο" σε τέταρτο μνημόνιο», να ενημερώσει για τις περικοπές που έρχονται και να απολογηθεί για τα δεινά που έφεραν οι πολιτικές του επιλογές.

Η συζήτηση θα ανοίξει με την ομιλία του πρωθυπουργού, θα ακολουθήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στη συνέχεια οι αρχηγοί των άλλων κομμάτων.

Στη συζήτηση αναμένεται να λάβει μέρος ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Χουλιαράκης.

Προβλέπεται δεύτερος κύκλος ομιλιών του πρωθυπουργού, των πολιτικών αρχηγών και των υπουργών και τη συζήτηση αναμένεται να κλείσει με τριτολογία, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε επίσης:

Εξαφάνιση 23χρονου φαντάρου: Τι έδειξαν οι κάμερες του «Νήσος Ρόδος» (vid)