ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ευπρόσδεκτοι οι εφοπλιστές στο Μέγαρο Μαξίμου...

Ευπρόσδεκτοι οι εφοπλιστές στο Μέγαρο Μαξίμου...

Για να περάσουν το κατώφλι του πρωθυπουργού άλλες κοινωνικές τάξεις και αντιπροσωπείες εργαζομένων, πρέπει να έχει «χαλάσει ο κόσμος» ή να πνίγονται οι πόλεις στα σκουπίδια...

Οι πόρτες είναι ανοιχτές, όμως, για την ευγενή τάξη των εφοπλιστών, (άλλωστε δύσκολα θα βρει πιο ένθερμους υποστηρικτές ο πρωθυπουργός) ειδικά για μία περίσταση όπως η σημερινή. Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα (28/06/2017) με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και υπέγραψε με τον πρόεδρό της, Θεόδωρο Βενιάμη, την επέκταση για ένα έτος του συνυποσχετικού μεταξύ του Δημοσίου και της ναυτιλιακής κοινότητας για την εθελοντική συνεισφορά της τελευταίας.

Η παράταση της φορολογικής ασυλίας για τους Έλληνες εφοπλιστές είναι πλέον επίσημη, με υπογραφή Αλέξη Τσίπρα. Μόλις πριν από δύο ημέρες, τη Δευτέρα (26/06/2017) η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, ενέκρινε -μετά από πρόταση του κ. Βενιάμη- την επέκταση του συνυποσχετικού, ομόφωνα μάλιστα. Φάνηκε, έτσι, τα συμφέροντα ποιων υπερασπίστηκε η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση για το κλείσιμο της αξιολόγησης (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

Σχετικές ειδήσεις