ΜΠΑΣΚΕΤ

Προμηθέας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 69-71: Πήρε κούπα και... μάθημα

Προμηθέας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 69-71: Πήρε κούπα και... μάθημα

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε (71-69) του Προμηθέα Πατρών κατακτώντας την κορυφή του Orange Trophy με τους «πράσινους» ωστόσο να παίρνουν μάθημα για τη συνέχεια της προετοιμασίας 

Ένα πολύ καλό μάθημα πήρε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο οποίος μπορεί να επικράτησε 71-69 του Προμηθέα Πατρών στο ΔΑΚ Τόφαλος και να κατέκτησε την πρώτη θέση στο Orange Trophy ωστόσο ο τεχνικός των «πρασίνων» Αργύρης Πεδουλάκης είχε την ευκαιρία να δει πολλά πράγματα για να δουλέψει η ομάδα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας. Πλέον άπαντες στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» το επόμενο Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και επέβαλλε το ρυθμό του και με καλάθι του Ουάιλι έκανε το 7-2 στο 2΄. Ο Προμηθέας Πατρών βρήκε τις λύσεις για να αντέξει το πρέσινγκ και έκανε το 15-9 με δίποντο του Μπόγρη. Το «ντέρμπι» συνεχίστηκε με τον Προμηθέα να πηγαίνει μπροστά στο σκορ με 19-17 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Ο Φριντέτ με 2/2 βολές έκανε το 23-24 στο 15΄ με τον Προμηθέα να «απαντάει» με επιμέρους σκορ 7-0 και να κάνει το 31-23 στο 16΄.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr