ΜΠΑΣΚΕΤ

ΝΒΑ: Που θα δούμε τα ματς της πρεμιέρας - Τότε παίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

ΝΒΑ: Που θα δούμε τα ματς της πρεμιέρας  - Τότε παίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

ΝΒΑ: Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ ξεκινά τα ξημερώματα και περιλαμβάνει δύο πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις - Δείτε πότε είναι η πρεμιέρα των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η ώρα για να ξεκινήσουν τα... ξενύχτια έφτασε! Το ΝΒΑ ξεκινάει κι αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις και την νέα σεζόν. Το πρώτο ματς θα είναι αυτό ανάμεσα στους Νετς και τους Ουόριορς, όπου ο Κέβιν Ντουράντ θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με την ομάδα του Μπρούκλιν. Το δεύτερο ματς της πρώτης ημέρας είναι το ντέρμπι του Λ.Α., με τους πρωταθλητές Λέικερς να υποδέχονται τους Κλίπερς, οι οποίοι έχουν ως στόχο να τους εκθρονίσουν.

Η ώρα και το κανάλι

Ο αγώνας Μπρούκλιν Νετς-Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα ξεκινήσει στις 02:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport4HD, ενώ η αναμέτρηση Λος Άντζελες Λέικερς-Λος Άντζελες Κλίπερς θα αρχίσει στις 05:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport4HD.

Στη Βοστόνη οι Μπακς

Όσον αφορά στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα ξεκινήσουν τη σεζόν με ντέρμπι, καθώς θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς στη Βοστόνη τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/12). Το ματς θα ξεκινήσεις στις 02:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport4HD.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Πρωταθλήτρια» η Αττική με 242 νέα - Ο χάρτης της διασποράς των μολύνσεων