ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague – Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκη» καταιγίδα με 16 τρίποντα! (videos)

Euroleague – Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκη» καταιγίδα με 16 τρίποντα! (videos)

Euroleague: «Έβρεξε» τρίποντα στη Μόσχα, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει το ρεκόρ του έξω από τα 6μ75 και να επικρατεί 105-88 της Χίμκι

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψαν στις νίκες οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έβλεπαν το καλάθι σαν βαρέλι, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ συλλόγου στη διοργάνωση, όσον αφορά στα εύστοχα τρίποντα σε ένα ματς.

Με πρωτοστάτη τον Κώστα Σλούκα, ο Ολυμπιακός πέτυχε 16/29 σουτ έξω από τα 6μ75 κι έφτασε εύκολα στην επικράτηση επί της ρωσικής ομάδας, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

Η ομάδα του Πειραιά είχε να πετύχει τόσα τρίποντα από την αναμέτρηση με την Μπασκόνια στις 27 Οκτωβρίου 2016. Τότε είχε σημειώσει 16/30! Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το απόλυτο ρεκόρ είναι τα 19 της Ζαλγκίρις στον αγώνα με την Αναντολού Εφές στις 9 Φεβρουαρίου 2020.

Ο Σλούκας ξεκίνησε με 5/5(!) και τελείωσε το ματς, σημειώνοντας 25 πόντους! Ήθελε άλλον έναν πόντο για να ισοφαρίσει το ρεκόρ καριέρας του. Από εκεί και πέρα, άλλοι τέσσερις παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε νίκη μετά από τρεις σερί ήττες και παράλληλα ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του για το 2020.

Τα δεκάλεπτα: 23-26, 50-51, 64-78, 88-105.

Τα στατιστικά της Χίμκι

Τα στατιστικά του Ολυμπιακού

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Χαρδαλιάς: Παράταση σκληρών μέτρων σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Κοζάνη - Πού θα γίνει άρση