ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague – Ολυμπιακός: Η βαθμολογία και όλα τα highlights (videos)

Euroleague – Ολυμπιακός: Η βαθμολογία και όλα τα highlights (videos)

Euroleague: Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός κόντρα στη Χίμκι και πλησίασε στη μια νίκη από την πρώτη οκτάδα – Δείτε τη βαθμολογία και τα highlights των αγώνων της Τρίτης (29/12).

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες και μάλιστα το έπραξαν με ρεκόρ, καθώς ισοφάρισαν την καλύτερη τους επίδοση στα τρίποντα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε 105-88, σημειώνοντας την πρώτη της «100άρα» σε εκτός έδρας ματς μετά από εφτά μήνες κι ανέβηκε στο 8-8.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν... βασίλισσα στην Πόλη και επικράτησε 73-65 της Αναντολού Εφές, φτάνοντας τις έξι συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση. Καθοριστικός ήταν ο Τζέισι Κάρολ, ο οποίος με δύο τρίποντα στο τελευταίο λεπτό έστειλε τους φιλοξενούμενους στο +6 (71-65).

Την εξαιρετική της πορεία συνεχίζει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία πανηγύρισε στο Τελ Αβίβ το έβδομο «διπλό» της! Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ νίκησε 78-72 την Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου και διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Τις πέντε σερί νίκες έφτασε η Ζαλγκίρις, η οποία έκαμψε 74-71 την αντίσταση της Άλμπα στο Βερολίνο. Το μακρινό σουτ του Γκρέιντζερ στο φινάλε δεν βρήκε στόχο για τους γηπεδούχους, η οποίοι δεν είχαν στον πάγκο τον Αϊτο Ρενέσες (θετικός στον κορονοϊό).

Με όπλο την εξαιρετική της άμυνα, η Μπασκόνια έκανε την ανατροπή στον ισπανικό «εμφύλιο» με τη Βαλένθια. Οι Βάσκοι νίκησαν 71-70, μολονότι βρέθηκαν ακόμα και στο -17!

Η βαθμολογία

Τα αποτελέσματα της Τρίτης (29/12)

Χίμκι - Ολυμπιακός 88-105

Αναντολού Εφές - Ρεάλ Μαδρίτης 65-73

Άλμπα Βερολίνου - Ζαλγκίρις 71-74

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης 72-78

Μπασκόνια - Βαλένθια 71-70

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (30/12)

Φενερμπαχτσέ - Βιλερμπάν (19:45)

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός (20:00)

Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα (20:30)

Αρμάνι Μιλάνο - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:45)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Χαρδαλιάς: Παράταση σκληρών μέτρων σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Κοζάνη - Πού θα γίνει άρση