ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Ο καλύτερος Παναθηναϊκός πριν τον Ολυμπιακό – Η βαθμολογία και τα highlights

Euroleague: Ο καλύτερος Παναθηναϊκός πριν τον Ολυμπιακό – Η βαθμολογία και τα highlights

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πληρέστερη του εμφάνιση μια εβδομάδα πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Οι «πράσινοι» ήταν απολαυστικοί και κυριάρχησαν και στις δύο πλευρές του παρκέ στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια, παίρνοντας άνετα την όγδοη φετινή νίκη τους.

Πέρα από τη νίκη, το πιο σημαντικό για το «τριφύλλι» ήταν η εικόνα που έδειξε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει βλέψεις για την οκτάδα. Κι όλα αυτά λίγες ημέρες πριν παίξει στον Πειραιά.

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε... άλμα πρόκρισης για τα playoffs, καθώς νίκησε 69-66 την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη μέσα στη Μόσχα! Το επίτευγμα της γερμανικής ομάδας γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς ότι στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου έχανε 60-50. Αυτή ήταν κι η πρώτη νίκη της Μπάγερν στην ΤΣΣΚΑ...

Η Ρεάλ Μαδρίτης άντεξε στην εντυπωσιακή επιστροφή της Άλμπα κι έφυγε με τη νίκη (72-63) από το Βερολίνο. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω με 47-63 (32'), αλλά με επιμέρους 16-2 πλησίασαν στο καλάθι (63-65 στο 37'), ωστόσο η «βασίλισσα» με σερί 7-0 «καθάρισε» τη γερμανική ομάδα.

Η φόρμα των δύο ομάδων επιβεβαιώθηκε στο Βελιγράδι, όπου η Βιλερμπάν νίκησε 81-78 τον Ερυθρό Αστέρα. Η γαλλική ομάδα πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη της και τέταρτη στα τελευταία πέντε ματς, ενώ οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι και πέμπτο στα έξι πιο πρόσφατα τους.

Επιτέλους νίκη για την Μπασκόνια, η οποία επικράτησε 81-68 της Ζαλγκίρις κι έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων. Οι γηπεδούχοι συνάντησαν αντίσταση μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο.

Παναθηναϊκός - Βαλένθια 91-72

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάγερν Μονάχου 66-69

Άλμπα Βερολίνου - Ρεάλ Μαδρίτης 63-72

Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν 78-81

Μπασκόνια - Ζαλγκίρις Κάουνας 81-68

Τα αποτελέσματα της Πέμπτης (28/1)

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 74-76

Χίμκι - Φενερμπαχτσέ 76-107

Αρμάνι Μιλάνο - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 82-76

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αναντολού Εφές ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Χωρίζεται ξανά στα δύο η Ελλάδα - Όλα τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς