ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Μποχωρίδης: «Λύθηκε η παρεξήγησε με Λάσο – Σπουδαίος άνθρωπος»

Παναθηναϊκός – Μποχωρίδης: «Λύθηκε η παρεξήγησε με Λάσο – Σπουδαίος άνθρωπος»

Παναθηναϊκός: Ο Λευτέρης Μποχωρίδης με μήνυμα του στα social media ξεκαθάρισε ότι λύθηκε η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο.

Ο Έλληνας γκαρντ είχε ανάμειξη στη φάση του τραυματισμού του Τζέισι Κάρολ, με τον Λάσο να κάνει λόγο για επικίνδυνη ενέργεια, ζητώντας την τιμωρία του Μποχωρίδη.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού μίλησε για το συμβάν μετά τον αγώνα με τη Βαλένθια, λέγοντας ότι: «Για μένα, ο Λάσο είναι μεγάλος προπονητής αλλά μικρός σαν άνθρωπος με τις δηλώσεις που έκανε, γιατί με στοχοποίησε με όσα είπε».

Το Σάββατο, ο Μποχωρίδης σε story του στο instagram ανέφερε ότι συνομίλησε με τον Λάσο και ξεκαθάρισε ότι η παρεξήγηση λύθηκε. Αναλυτικά όσα έγραψε...

«Ο αθλητισμός σου προσφέρει πάντα ξεχωριστές στιγμές. Χθες, το βράδυ έζησα μια από αυτές. Μετά τον αγώνα στη Μαδρίτη αισθανόμουν πολύ περίεργα και άσχημα για όσα μεταφέρθηκαν αναφορικά με τις δηλώσεις του κυρίου Λάσο για τον τραυματισμό ενός συναθλητή μου του Τζέι Σι Κάρολ. Αργά χθες το βράδυ ο κύριος Λάσο επικοινώνησε μαζί μου και έτσι λύθηκε η παρεξήγηση των όσων ειπώθηκαν και λανθασμένα είχαν μεταφερθεί. Η αλήθεια είναι πως μετά από αυτό αισθάνομαι πολύ καλύτερα και μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος που ένιωθα από το βράδυ της Τετάρτης. Τον ευχαρίστησα για αυτή του την πρωτοβουλία και την επικοινωνία μας που αποδεικνύει πως πέραν από μεγάλος προπονητής είναι και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Τέλος, θέλω να ευχηθώ και πάλι γρήγορη ανάρρωση στον συναθλητή μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο και για νέα μέτρα την επόμενη εβδομάδα