ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τέταρτος σε ψήφους στο All Star Game – Στην κορυφή ο Λεμπρον Τζέιμς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τέταρτος σε ψήφους στο All Star Game – Στην κορυφή ο Λεμπρον Τζέιμς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην τέταρτη θέση της ψηφοφορίας για το All Star Game βρίσκεται ο «Greek Freak», ο οποίος είναι δεύτερος στην Ανατολή.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των βασικών πεντάδων του φετινού All Star Game, με τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς να είναι ανάμεσα σε αυτούς που έχει τους περισσότερους ψήφους. Συγκεκριμένα, είναι τέταρτος με 3.282.478.

Μετά από δύο χρόνια, πάντως, ο Αντετοκούνμπο δεν θα είναι αρχηγός σε μια από τις δύο ομάδες, καθώς υπολείπεται περίπου 1.000.000 ψήφους από τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος είναι στην πρώτη θέση της Ανατολής.

Ο «KD» είναι πίσω από τον ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος είναι πρώτος στη συνολική ψηφοφορία με 4.369.533 ψήφους. Στην τρίτη θέση, πάνω από τον Γιάννη, είναι ο Στεφ Κάρι με 4.033.050 ψήφους.

Τα αποτελέσμα της ψηφοφορίας μέχρι στιγμής...

Η ψηφοφορία για τις βασικές πεντάδες θα κρατήσει ως τις 16 Φεβρουαρίου και θα ανακοινωθούν δυο μέρες αργότερα (βλ. 18/2). Οι υπόλοιποι παίκτες θα γίνουν γνωστοί στις 23 του μήνα.

Οι ψήφοι χωρίζονται στα τρία, με το 50% να έρχεται από το κοινό, το 25% από τα media και το υπόλοιπο από τους παίκτες της λίγκας. Ο κόσμος μπορεί να ψηφίσει με τους εξής τρόπους...

-Μέσω του επίσημου site του NBA στην ιστοσελίδα vote.NBA.com
-Στο app του NBA
-Μέσω Twitter με tweet, retweet ή reply κάνοντας hashtag με το όνομα του παίκτη όπως για παράδειγμα #Giannis Antetokounmpo μαζί με το hashtag #NBAAllStar

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων: Χιόνια, θυελλώδεις άνεμοι και τσουχτερό κρύο