ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Ο κορονοϊός «χτύπησε» τον Άρη - Πρόβλημα πριν την ΑΕΚ

Basket League
Intime

Basket League: Άσχημα νέα για τον Άρη, ο οποίος μια ημέρα πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι υπάρχει κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα.

Θετικό βρέθηκε ένα μέλος του αγωνιστικού τμήματος, στα καθιερωμένα τεστ που γίνονται πριν από κάθε αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Όπως γνωστοποίησε στη σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, το κρούσμα βρίσκεται ήδη σε καραντίνα. Αναλυτικά...

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι μέλος του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας βρέθηκε θετικό σε έλεγχο Covid-19. Το κρούσμα βρίσκεται ήδη σε καραντίνα και η ΚΑΕ ακολούθησε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες που ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ, έχοντας ως πρώτο μέλημα την υγεία των μελών της ομάδας».

Η αποστολή του Άρη βρίσκεται στην Αθήνα και το πρωί του Σαββάτου (23/10) θα υποβληθεί σε νέα τεστ. Σε αυτή βρίσκονται οι Σακούρ Τζούστον, Άντονι Κάουαν JR, Νίκος Καμάρας, Σταύρος Σχίζας, Μάικλ Φίνκε, Στέλιος Πουλιανίτης, Κυριάκος Πετανίδης, Έρικ Λόκετ, Ζίριους Γουίλιαμς, Ολιβιέ Χάνλαν, Θωμάς Κώττας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο: Πού θα χτυπήσει η Τουρκία; Στοχεύει στο αδύνατο σημείο του Ελληνισμού

Άλεκ Μπάλντουιν: Η εξάντληση πριν το δυστύχημα, η σκηνή με τη σφαίρα και τα αναπάντητα ερωτήματα

Αιγάλεω: Με ματωμένα ρούχα στη ΓΑΔΑ ο 20χρονος μητροκτόνος - Τι είπε στους αστυνομικούς