ΜΠΑΣΚΕΤ

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός 81-48: Διασυρμός στο Βελιγράδι! Η πιο «βαριά» ήττα του στη Euroleague

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός
Intime

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός ήταν απογοητευτικός στο Βελιγράδι και γνώρισε τη συντριβή (81-48) από τον Ερυθρό Αστέρα.

Μια από τις χειρότερες ευρωπαϊκές του βραδιές έζησε απόψε στη Σερβία το «τριφύλλι», το οποίο διασύρθηκε από τους «ερυθρόλευκους», γνωρίζοντας την πέμπτη ήττα του σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη δεν είχε αρχή, μέση και τέλος, με αποτέλεσμα να παραδοθεί στις ορέξεις των γηπεδούχων. Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν σε κανένα διάστημα να δείξουν έστω ανταγωνιστικό πρόσωπο, ειδικά στην επίθεση, όπου είχαν 3/22 τρίποντα και 19 λάθη!

Ο αγώνας δεν αντέχει κριτικής, καθώς η εμφάνιση του Παναθηναϊκού, η οποία ήταν απαράδεκτη, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πιο «βαριά» ήττα της ιστορίας του στη διοργάνωση. Συγκεκριμένα, «έσπασε» το -31 (66-97), με το οποίο είχε χάσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, τον Μάρτιο του 2020.

Επίσης, οι 48 πόντοι που σκόραρε, αποτελούν τη δεύτερη χειρότερη επίδοση στην ιστορία του στη διοργάνωση, μετά τους 44 που είχε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Game 5 των playoffs το 2014.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λαμόνικα - Λεθκάνο - Αλιάγκα
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-8, 39-26, 57-36, 81-48
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ράντονιτς): Λαζάρεβιτς, Γουόλτερς 18 (2), Ουσκόκοβιτς 2, Νταβίντοβατς 8 (2), Μίτροβιτς 8, Λάζιτς 4, Κάλινιτς 10, Ντόμπριτς 8 (2), Χόλινς 11 (1), Σιμόνοβιτς 5 (1), Κούζμιτς 7.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πρίφτης): Πέρι 5 (1), Μέικον 15 (2), Παπαγιάννης 8, Μποχωρίδης, Παπαπέτρου 6, Φέρελ, Κασελάκης, Oυάιτ 2, Φλόιντ 2, Έβανς, Μαντζούκας, Σαντ Ρος 10.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΤΑ HIGHLIGHTS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη δολοφονία στην Ιεράπετρα: Ο 54χρονος κυνηγάει τη Νεκταρία με το μαχαίρι

Λακωνία: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία των δύο αδερφιών - Ντυμένα γαμπροί το τελευταίο αντίο

Χριστουγεννιάτικο κοινωνικό μέρισμα: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Πότε θα ανακοινωθούν