ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μπάσκετ επιστρέφει: Επανέναρξη των πρωταθλημάτων μετά τη διακοπή λόγω κορονοϊού

Το μπάσκετ επιστρέφει: Επανέναρξη των πρωταθλημάτων μετά τη διακοπή λόγω κορονοϊού

Το μπάσκετ μετά την απαιτούμενη διακοπή των προηγούμενων ημερών λόγω των πολλών κρουσμάτων είναι και πάλι έτοιμο να επιστρέψει στις επάλξεις.

Τη Δευτέρα (10/1) ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε την επιστροφή στη δράση, όσον αφορά στη Basket League, κάτι που σημαίνει ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι αγώνες της 12ης αγωνιστικής.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BASKET LEAGUE

Σήμερα (13/1) ήταν η σειρά της ΕΟΚ να γνωστοποιήσει την επανέναρξη όλων των διοργανώσεων που διεξάγονται υπό την αιγίδα της. Συγκεκριμένα, οι αγωνιστικές που δεν έγιναν στις 8-9/1 θα γίνουν στις 22-23/1, ενώ από τις 18 Ιανουαρίου μπορούν να διεξάγονται αγώνες που είχαν αναβληθεί.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Το Δ.Σ. της ΕΟΚ συνεδρίασε σήμερα (13/1) και επιβεβαίωσε την επανέναρξη όλων των διοργανώσεων που είχαν μετατεθεί λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων που δεν είχαν διεξαχθεί στις 8-9/1 θα διεξαχθούν στις 22-23/1. Επίσης αρχής γενομένης από τις 18/1 μπορούν να διεξάγονται αναβληθέντες αγώνες, αλλά και φιλικοί αγώνες με διαιτητές και γραμματεία.

Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των προγραμμάτων των αγώνων, αλλά και των πρωτοκόλλων που ισχύουν για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τα οποία θα τηρούνται αυστηρά και θα ελέγχεται η εφαρμογή τους.

Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε και η παράταση της μεταγραφικής περιόδου για χρονικό διάστημα ίσο με τη μετάθεση της αγωνιστικής δράσης, δηλαδή μέχρι τις 15/2».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο πρωθυπουργός θα αποκαλύψει σήμερα το σχέδιο για τη δεύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού

Άγρια επίθεση σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ έξω από την ΑΣΟΕΕ

Κακοκαιρία Διομήδης: Νεκρή εντοπίστηκε η 24χρονη που αγνοούνταν στις Σέρρες

Σεισμός τώρα στη Θεσσαλονίκη

Survivor: Το σέξι ατύχημα της Ευρυδίκης – Φόρεσε δανεικό μαγιό στο αγώνισμα (vid)