ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Νίκησε με σούπερ Μέικον ο Παναθηναϊκός - Τα highlights κι η βαθμολογία

Basket League
Intime

Basket League: Δείτε τα highlights των αγώνων της 24ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του κόντρα στον Προμηθέα κι έφυγε με τη νίκη (76-67) από την Πάτρα.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο, αλλά το «τριφύλλι» ήταν ανώτερο κι είχε σε τρομερή κατάσταση τον Ντάριλ Μέικον. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε μόλις τέσσερις πόντους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελείωσε το ματς με 29! Κάπως έτσι ηγήθηκε στην επίθεση των «πράσινων», οι οποίοι «ξεκόλλησαν» χάρη στα μακρινά σουτ. Στον Παναθηναϊκό, ανησύχησαν με τον αρχηγό, Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος αποχώρησε από το ματς με μυϊκό σπασμό στην αριστερή γάμπα.

Λάρισα για playoffs, «πετάει» ο Κολοσσός

Μεγάλο βήμα για την παρουσία της στα playoffs έκανε η Λάρισα, η οποία επικράτησε 83-74 του Απόλλωνα.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε εξαιρετική ημέρα την τετράδα των Μούντι, Χάντσον, Μάριτς και Κρουμπάλι, οι οποίοι πέτυχαν τους 70 από τους 83 πόντους. Από την άλλη, η ομάδα της Πάτρας είχε 11/34 τρίποντα και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία.

Στο Περιστέρι, ο Κολοσσός ξεκίνησε τον αγώνα με 10/12 τρίποντα, αλλά στο τέλος χρειάστηκε τους κρίσιμους πόντους του Τζόρνταν Φλόιντ για να κερδίσει 78-70 την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς. Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις και βρίσκονται στην τρίτη θέση πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Τεράστιο «διπλό» παραμονής ο Ιωνικός, ελπίζει ο Ηρακλής

Με μια βολή του Κολοβερού, ο Ιωνικός απέδρασε με τη νίκη (80-79) από την έδρα του ΠΑΟΚ κι έκανε τεράστιο βήμα παραμονής στη Basket League.

Η ομάδα της Νίκαιας εξακολουθεί να κρατάει την τύχη στα χέρια της δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της regular season, καθώς έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τον Ηρακλή.

Ο «γηραιός» επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες, καθώς επικράτησε 83-67 του Λαυρίου, ωστόσο δεν ήρθε το «δώρο» που περίμενε από την Πυλαία. Οι παίκτες του Κώστα Μέξα παρέμειναν έτσι στην τελευταία θέση που οδηγεί στην Α2 και χρειάζονται μια νίκη παραπάνω από τον Ιωνικό στα ματς που απομένουν, ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

TA HIGHLIGHTS

Κυριακή (1/5)

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 67-76

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ Π. 83-74

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ 70-78

Σάββατο (30/4)

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΑΥΡΙΟ 83-67

ΠΑΟΚ - ΙΩΝΙΚΟΣ 79-80

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παίζει «μεγάλη» μπάλα και στο ποδόσφαιρο! Οι ώρες των αγώνων Μπακς – Σέλτικς