ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το συγκινητικό «αντίο» του Γιώργου Πρίντεζη – Γνώρισε την αποθέωση

Γιώργος Πρίντεζης
Intime

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Πρίντεζης είπε το δύσκολο «αντίο» στα παρκέ, σηκώνοντας το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό και στο Game 3 των τελικών της Basket League και στέφθηκε πρωταθλητής, μετά από έξι χρόνια.

Το τρόπαιο στην απονομή σήκωσε, φυσικά, ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Πρίντεζης, στο τελευταίο του παιχνίδι ως καλαθοσφαιριστής.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το πρώτο τους νταμπλ μετά από 25 χρόνια, με τον έμπειρο φόργουορντ να αποχαιρετά με τον καλύτερο τρόπο την ενεργό δράση.

Το «αντίο» του Πρίντεζη ήταν φυσικά συγκινητικό, με τον ίδιο να παίρνει το μικρόφωνο στην απονομή και να λέει: «Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για όλα, για τα 20 χρόνια που περάσαμε παρέα. Σε ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μας στις δύσκολες, αλλά και στις μαγικές στιγμές. Από του χρόνου θα βλέπουμε την ομάδα μας μαζί, παρέα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, καλή συνέχεια στην ομάδα μας».

Νωρίτερα, το ΣΕΦ σηκώθηκε στο πόδι για να αποθεώσει τον Πρίντεζη, τόσο κατά την είσοδο του στο παρκέ στα τελευταία λεπτά, όσο και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των παικτών στην απονομή.

Τα μέλη του Ολυμπιακού τίμησαν τον αρχηγό της ομάδας, μπαίνοντας στο παρκέ για την απονομή, φορώντας μπλουζάκια με το όνομα του.

Σχετικές ειδήσεις