ΜΠΑΣΚΕΤ

«Μίδας» ο Λεμπρόν Τζέιμς - Παραμένει στους Λέικερς με ποσό ρεκόρ

«Μίδας» ο Λεμπρόν Τζέιμς - Παραμένει στους Λέικερς με ποσό ρεκόρ

«Λιμνάνθρωπος» θα είναι για τα επόμενο (τουλάχιστον) δυο χρόνια ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Κάτοικος Λος Άντζελες θα είναι για την επόμενη διετία ο Λεμπρόν Τζέιμς, καθώς ανανέωσε για δυο χρόνια με τους Λέικερς διατηρώντας παράλληλα την option για τρίτο, αντί του ποσού των 97.1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρει το ESPN, ο Τζέιμς έφτασε σε συμμφωνία με τη διοίκηση των Λέικερς και πλέον θα είναι ο παίκτης με τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ιστορία του μπάσκετ, καθώς συνολικά στην καριέρα του θα έχει λάβει 532 εκατομμυρία δολάρια, ξεπερνώντας τον Κέβιν Ντουράντ.

Η ανησυχία των Λέικερς για την παραμονή του Τζέιμς ήταν έκδηλη καθώς είχε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και μάλιστα είχε εκφράσει την επιθυμία του να δοκιμάσει την τύχη του στην free agency αγορά.

Φυσικά ο μεγάλος στόχος του Λεμπρόν είναι να πιάσει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών τον μεγάλο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, κάτι που πλέον δεν φαίνεται απίθανο ειδικά αν συνεχίσει να σκοράρει με 27 πόντους μέσο όρο, όπως κάνει στην καριέρα του.

Να σημειωθεί πως ο Τζέιμς, κάτοχος 4 πρωταθλημάτων ΝΒΑ, ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν με 30,3 πόντους ανά αγώνα, μαζεύοντας παράλληλα 8,2 ριμπάουντ.