ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Έξαλλοι με τη διαιτησία - «Θα βγούμε ενωμένοι»

Παναθηναϊκός - Παρτιζάν
Intime News

Euroleague: Έξαλλοι με τους διαιτητές ήταν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του αγώνα με την Παρτιζάν.

Στο «τριφύλλι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν και ότι μπορεί στα όρια της νομιμότητας, για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση.

Αυτό υπογράμμισε και στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της NOVA ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός.

«Όσοι είδαν το παιχνίδι σήμερα έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος. Το είδαμε. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέμε. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν και ότι μπορεί στα όρια της νομιμότητας, από σήμερα το βράδυ κιόλας, για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση που μας ακολουθεί εδώ και πολύ καιρό. Ο κόσμος είναι εξοργισμένος. Όλοι είδαν σήμερα τι έγινε. Και το κυριότερο είναι ότι όλοι μαζί θα βγούμε ενώμενοι για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε ότι διαιτητές του αγώνα στο ΟΑΚΑ ήταν οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ, Φερνάντο Ρότσα, Σαούλιους Ράκις.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος και δεν δέχθηκε ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου. Δήλωσε μόνο ότι: «Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για το παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι που το χάσαμε σε μια κατοχή, σε 2 πόντους. Θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Σχετικές ειδήσεις