ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι διαιτητές του ντέρμπι στο ΣΕΦ

Euroleague, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι διαιτητές του ντέρμπι στο ΣΕΦ

Ανακοινώθηκαν από τη Euroleague οι διαιτητές που ορίστηκαν στον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για την 32η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Σε ένα παιχνίδι που έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για τους Πειραιώτες που έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στα playoffs και το πλεονέκτημα έδρας, στοχεύουν πλέον στη πρώτη θέση της διοργάνωσης.

Ίλια Μπελόσεβιτς, Μιγκέλ Άνχελ Πέρεζ και Μεντί Ντιφαλά θα είναι οι τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια.

Τα αγωνιστικά νέα των ομάδων

Οι Ματέους Πονίτκα, Νέιτ Ουόλτερς και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έμειναν εκτός προπόνησης και την Πέμπτη (30/3) στον Παναθηναϊκό.

Ο Πολωνός φόργουορντ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ο Αμερικανός γκαρντ από τενοντίτιδα στο γόνατο, ενώ ο 24χρονος Έλληνας έχει αμυγδαλίτιδα. Ο Χρήστος Σερέλης, λοιπόν, δεν μπορεί να υπολογίζει σε κανέναν τους, ενόψει του αγώνα στο ΣΕΦ. Αντίθετα, στη διάθεση του αναμένεται να τεθεί ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος έβγαλε όλο το πρόγραμμα.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί δίχως τον Αϊζέια Κάνααν, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ, μετά τη γέννηση του παιδιού του. Ο Αμερικανός γκαρντ επιστρέφει την Παρασκευή (31/3) κι όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας: «Είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξει χωρίς προπόνηση».

Όσον αφορά στον Μουσταφά Φαλ, προπονήθηκε κανονικά κι είναι διαθέσιμος στο μεγάλο ντέρμπι της Euroleague.