ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκάθαρη συμβουλή Λεμπρόν: «Μακριά από τηλεόραση και social media»

Ξεκάθαρη συμβουλή Λεμπρόν: «Μακριά από τηλεόραση και social media»

Ο «βασιλιάς» συμβουλεύει τους νεότερους συμπαίκτες του και τα νεότερα παιδιά συνολικά, για το πώς πρέπει να κρατήσουν το μυαλό τους «προσγειωμένο» και να μην επηρεάζονται.

Τα πλέι οφ του ΝΒΑ είναι σε πλήρη εξέλιξη. Οι Λέικερς απέκτησαν προβάδισμα κόντρα στους Ουόριορς, κάνοντας με άνεση το 2-1 στη σειρά. Ο Λεμπρόν Τζέιμς ονειρεύεται τελικούς στη δύση και συνολικά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Για να το πετύχει αυτό χρειάζεται τη συμβολή όλων των συμπαικτών του.

Έτσι, μετά την τελευταία αναμέτρηση με τους πρωταθλητές, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους νεότερους. Μιλώντας κυρίως στους συμπαίκτες του και ζητώντας τους να μην ασχολούνται αυτό τον καιρό με το να βλέπουν τηλεόραση ή να διαβάζουν social media.

«Νομίζω ότι τα νεαρά παιδιά που δεν έχουν συμμετάσχει στο post season ή δεν είχαν μεγάλη εμπειρία στην post season, απλά πρέπει να μείνουν μακριά από την τηλεόραση και μακριά από τα social media», είπε ο «βασιλιάς» και συνέχισε:

«Κερδίζεις ένα παιχνίδι, όλοι είναι οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο. Χάνεις ένα παιχνίδι και σε κράζουν. Είναι κυριολεκτικά τόσο απλό. Έχει να κάνει με την εκπαίδευση του μυαλού τους για την επόμενη πρόκληση.

Πρέπει να σκέφτονται “Αυτό το παιχνίδι τελείωσε, παίξαμε καλά. ΟΚ κομπλε. Αλλά έχουμε κι άλλο τη Δευτέρα”».