ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Μυθικοί Χιτ - Δεύτερο break στη Βοστώνη με ανατροπή (vid)

NBA: Μυθικοί Χιτ - Δεύτερο break στη Βοστώνη με ανατροπή (vid)
AP Photo/Charles Krupa

NBA: Σημαντικό προβάδισμα στην σειρά των τελικών της Ανατολής πήραν οι Χιτ, καθώς επικράτησαν 111-105 των Σέλτικς, έκαναν το δεύτερο break στη Βοστώνη και είναι στο 2-0.

Αναμφίβολα, το «συγκρότημα» του Μαϊάμι αποτελεί τη μεγαλύτερη έκπληξη των φετινών play offs του NBA για την Ανατολή. Η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα μπήκε από τη διαδικασία των play in και στην συνέχεια πέταξε εκτός τους Μιλγουόκι Μπακς, που είχαν το καλύτερο ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και τους Νιου Γιορκ Νικς.

Όμως, τα… κατορθώματά της δεν σταματούν εκεί. Οι Χιτ προηγούνται 2-0 στους τελικούς της Ανατολής, απέναντι στους Σέλτικς, έχοντας παίξει ισάριθμα ματς στη Βοστώνη. Μάλιστα, στο ματς που έγινε τα ξημερώματα στο TD Garden, η ομάδα του Μαϊάμι πήρε τη νίκη με ανατροπή από το -12.

Μεγάλος πρωταγωνιστής, για μία ακόμα βραδιά, ήταν ο Τζίμι Μπάτλερ. Ο σούπερ σταρ των Χιτ τελείωσε τον αγώνα με 25 πόντους, κάνοντας μία τρομερή 4η περίοδο και με συμπαραστάτες τους Μάρτιν, με 25 πόντους και Αντεμπάγιο με 22 πόντους και 17 ριμπάουντ, οδήγησαν την ομάδα τους στο 2-0 στους τελικούς της Ανατολής.

Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στην Φλόριντα, όπου θα λάβουν χώρα δύο αναμετρήσεις. Οι Σέλτικς βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, ενώ οι Χιτ βρίσκονται δύο νίκες μακριά από τους τελικούς του NBA.

Σχετικές ειδήσεις