ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ντόντσιτς ψηφίζει Σπανούλη: «Θα τα πάει περίφημα στην Εθνική»

Ο Ντόντσιτς ψηφίζει Σπανούλη: «Θα τα πάει περίφημα στην Εθνική»

Ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε για το είδωλό του, τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο θα βρίσκει αντίπαλο πλέον ως προπονητή της Εθνικής Ελλάδας.

Στο Άμπου Ντάμπι βρίσκονται οι Ντάλας Μάβερικς στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Μία μέρα πριν το παιχνίδι με τους Τίμπεργουλβς, ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου. Ένα απ’ τα θέματα, μάλιστα, ήταν η πρόσληψη του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Είναι γνωστό πως ο Σλοβένος είχε είδωλο τον νυν προπονητή του Περιστερίου και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Είπε μάλιστα πως θα ήθελε να είναι στην Ελλάδα για την απόσυρση της φανέλας του. Όσο για το νέο του ρόλο, δήλωσε σίγουρος για την επιτυχία του.

«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται συμβουλές από μένα. Νομίζω θα τα πάει περίφημα. Μακάρι να μπορούσα να ήμουν στην Ελλάδα εκείνο το βράδυ της απόσυρσης της φανέλας, αλλά δεν μπόρεσα γιατί έπρεπε να πάω στο Ντάλας νωρίτερα.

Είναι το είδωλό μου. Πάντα τον παρακολουθούσα στην Ευρώπη. Οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται τις συμβουλές μου. Ξέρει τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά ο Λούκα.