ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Απέφυγε τη θλάση ο Σλούκας – Δύσκολα με Βαλένθια

Παναθηναϊκός AKTOR Κώστας Σλούκας
EUROKINISSI

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Κώστας Σλούκας απέφυγε τα χειρότερα, αλλά η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Βαλένθια είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR τραυματίστηκε στον αγώνα με την Μπασκόνια.

Ο Σλούκας δέχθηκε ένα σκληρό φάουλ από τον Κοστέλο κι ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Αυτός ήταν κι ο λόγος που δεν βρέθηκε στο παρκέ στο τελευταίο λεπτό του ματς.

Με την άφιξη της «πράσινης» αποστολής στη Βαλένθια, ο έμπειρος γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι απέφυγε τα χειρότερα. Ο Σλούκας δεν έχει υποστεί θλάση, αλλά ελαφρύ τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό.

Η κατάσταση του θα επανεξετασθεί την Παρασκευή (5/1), αλλά οι πιθανότητες να μπορέσει να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ματς με τις «νυχτερίδες» είναι πολύ λίγες. Να θυμίσουμε ότι κι ερχόμενη εβδομάδα είναι «διπλή», με το «τριφύλλι» να αντιμετωπίζουν Αναντολού Εφές και Μονακό.

Ο αγώνας, Βαλένθια – Παναθηναϊκός AKTOR, είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Παρασκευής (5/1). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Σχετικές ειδήσεις