ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ, Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: Η 50άρα στον Αντετοκούνμπο, η δολοφονία του πατέρα του και ο ξυλοδαρμός

ΠΑΟΚ, Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: Η 50άρα στον Αντετοκούνμπο, η δολοφονία του πατέρα του και ο ξυλοδαρμός

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές της ιστορίας του με την απόκτηση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και το Newsbomb παρουσιάζει την ταραχώδη ζωή και καριέρα του 24χρονου NBAερ.

Με μία αναπάντεχη κίνηση ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και ολοκλήρωσε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας του.

Ο 24χρονος NBAer είναι ένας παίκτης που την περσινή σεζόν είχε 19.2 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο με 36.6% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής με τους Χιούστον Ρόκετς!

Πρόκειται για έναν υπερταλαντούχο μπασκετμπολίστα, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να στεριώσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, λόγω του προβληματικού χαρακτήρα του. Η ζωή του ήταν γεμάτη δυσκολίες και το Newsbomb παρουσιάζει αυτές που τον σημάδεψαν.

Η υπόθεση με τον ξυλοδαρμό της κοπέλας του

Η σεζόν 2022-23 ήταν ονειρική για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, καθώς ο 24χρονος ήταν από τους πρωταγωνιστές των Ρόκετς. Ωστόσο ένα βράδυ στο Μανχάταν άλλαξε τα πάντα. Όπως ανέφεραν τα αμερικανικά media, τον Σεπτέμβριο του 2023 ο άσος του Χιούστον κατηγορήθηκε πως ξυλοκόπησε την τότε σύντροφό του Κίσρε Γκόντρεζικ.

Επιστρέφοντας μετά από έξοδο στο ξενοδοχείο «Millenium Hilton» βρήκε την πόρτα κλειδωμένη, μιας και η 26χρονη ήταν έξαλλη που είχε αργήσει χωρίς να την ειδοποιήσει. Εκείνος μπήκε στο δωμάτιο με τη βοήθεια της ασφάλειας του ξενοδοχείου και οι κατηγορίες ανέφεραν πως την ξυλοκόπησε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Ο ίδιος συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με την εγγύηση να ορίζεται στα 75.000 δολάρια.

Αργότερα, βέβαια, η Γκόντρεζικ είχε προσπαθήσει να υποβαθμίσει το συμβάν και να υποστηρίξει τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ. Ωστόσο, το κακό είχε γίνει.

Το 13χρονο νεκρό κορίτσι και ο θάνατος του πατέρα του

Το 1993 ο πατέρας του νέου άσου του ΠΑΟΚ, ο Μπράιαν Κέβιν Πόρτερ, δήλωσε ένοχος για τον θάνατο ενός 13χρονου κοριτσιού. Οι κατηγορίες ανέφεραν πως ο 19χρονος Μπράιαν έβγαλε το όπλο από τη θήκη του και πυροβόλησε το άτυχο κορίτσι. Ο ίδιος υποστήριξε στο δικαστήριο πως το νεαρό κορίτσι του ζήτησε να δει το όπλο του, το οποίο κατά λάθος εκπυρσοκρότησε, άποψη που στη συνέχεια υποστήριξαν και οι μάρτυρες. Πέρασε την πόρτα της φυλακής, στην οποία έμεινε για 4,5 χρόνια.

Βγαίνοντας από τη φυλακή επιχείρησε να φτιάξει τη ζωή του και το 2000 ήρθε στον κόσμο ο γιος του. Ωστόσο, 4 χρόνια μετά ο Μπράιαν Κέβιν Πόρτερ έπεσε νεκρός ύστερα από πυροβολισμούς σε μπαρ στο Σιάτλ. Μάλιστα, η μητέρα του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ δεν επέτρεψε στον 4χρονο γιο της να πάει στην κηδεία του πατέρα του, εξηγώντας αργότερα πως ήθελε το παιδί της να θυμάται μόνο τις καλές στιγμές.

Τα συχνά μπλεξίματα με τον νόμο

Η ταραχώδης ζωή σημάδευε τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και πριν το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό της κοπέλας του. Ένα τρακάρισμα που είχε στις 15 Νοεμβρίου 2020 ήταν αυτό που τον έβαλε σε μπλεξίματα με τις αστυνομικές αρχές. Κατά την διάρκεια του ατυχήματος βρέθηκε στην κατοχή του ένα όπλο με σφαίρες στον γεμιστήρα και μαριχουάνα. Ως εκ τούτου και μέχρι να βγει η απόφαση του δικαστηρίου, η ομάδα του Κλίβελαντ στην οποία άνηκε τότε, τον είχε θέσει εκτός δράσης. Λίγους μήνες μετά η μητέρα του, στην οποία άνηκε το Mercedes-Benz GLE αυτοκίνητο που τράκαρε, παρουσίασε την απόδειξη της αγοράς του όπλου, που βρέθηκε στην κατοχή του 20χρονου NBAer, ενώ ο ίδιος εξήγησε πως δεν γνώριζε ότι το όπλο ήταν γεμάτο.

Στις 28 Απριλίου 2021 ο νεαρός γκαρντ τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 50.000 δολαρίων, καθώς παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο ασφάλειας των Ρόκετς. Όπως σημείωσαν τα τοπικά μέσα σε καιρό καραντίνας και κορωνοϊού, ο Πόρτερ βρέθηκε σε ένα strip club του Μαϊάμι μαζί με τον τότε συμπαίκτη του, Στέρλινγκ Μπράουν. Ο νυν παίκτης της Άλμπα Βερολίνου είχε δεχτεί επίθεση από άλλους θαμώνες του κλαμπ, ο Πόρτερ θέλησε να τον υπερασπιστεί και ο καβγάς συνεχίστηκε έξω από το μπαρ. Ο νεαρός παίκτης γλίτωσε με κάποιους μικροτραυματισμούς, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 50.000 δολαρίων για παραβίαση των κανόνων που είχαν εφαρμοστεί σε καιρό κορωνοϊού.

Σχετικές ειδήσεις