ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν είναι ψέμα! Ανακοίνωσε τη «βόμβα» με τον NBAer Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ ο ΠΑΟΚ

Δεν είναι ψέμα! Ανακοίνωσε τη «βόμβα» με τον NBAer Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ ο ΠΑΟΚ

Ο 24χρονος παικταράς του NBA, Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Με μία αναπάντεχη κίνηση, την οποία έκανε γνωστή το πρωί της Δευτέρας (1/4) ο Σαμς Σαράνια, ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και το μεσημέρι ανακοίνωσε την απόκτησή του με post στα social media.

Ο 24χρονος NBAer είναι ένας παίκτης που την περσινή σεζόν είχε 19.2 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο με 36.6% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής με τους Ρόκετς!

Η σύλληψή του όμως τον περασμένο Σεπτέμβριο με την κατηγορία του ξυλοδαρμού της συντρόφου του, που αργότερα διέψευσε η ίδια, είχε ως αποτέλεσμα να εξοστρακιστεί από το NBA και να χάσει το 4ετές συμβόλαιο αξίας 82 εκατ. δολαρίων που είχε υπογράψει με τους Ρόκετς.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχει να παίξει μπάσκετ από τις 7 Απριλίου 2023.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες, ίσως και την Τρίτη (2/4) για να πιάσει δουλειά και να διαπιστωθεί πότε θα είναι σε θέση για το ντεμπούτο του στο μεγάλο deal που ανακοίνωσαν οι «ασπρόμαυροι».

Μάλιστα, το deal είναι εξαιρετικό για τον ΠΑΟΚ, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως θα πάρει 10.000 δολάρια για τα 4 παιχνίδια του Δικέφαλου στα playouts της Basket League, ενώ είναι πιθανό να συνεχίσει και για τα ματς των playoffs εφόσον η ομάδα πάρει μια από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν σε αυτά.

Σχετικές ειδήσεις