ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Draft του 2024 θα συμμετάσχει ο γιος του Λεμπρόν Τζέιμς

Στο Draft του 2024 θα συμμετάσχει ο γιος του Λεμπρόν Τζέιμς

Ο Μπρόνι Τζέιμς θέλει να παίξει στο ΝΒΑ απ’ τη νέα σεζόν και γι’ αυτό δήλωσε συμμετοχή στο Draft του 2024, για να παίξει στα ίδια παρκέ με τον πατέρα του, Λεμπρόν.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει πετύχει σχεδόν τα πάντα στην τεράστια καριέρα του, όντας απ’ τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών. Ο «βασιλιάς» είναι πιθανό να ζήσει ένα ακόμη όνειρο, αυτή τη φορά ως γονιός. Να παίξει στα ίδια παρκέ με τον γιο του, Μπρόνι Τζέιμς.

Ο 19χρονος που είναι γκαρντ αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο Draft του 2024. Οπότε αν επιλεγεί από κάποια ομάδα, θα συμμετάσχει αυτόματα στο ΝΒΑ της επόμενης σεζόν. Ο νεαρός το καλοκαίρι θα αρχίσει τα trials με διάφορες ομάδες του «μαγικού κόσμου», προκειμένου να φανεί που τελικά θα καταλήξει.

Ο Λεμπρόν, βέβαια, θα ήθελε πάρα πολύ να γίνει συμπαίκτης με τον γιο του, ένα σενάριο που πολλοί στις ΗΠΑ δεν αποκλείουν. Ο νεαρός Μπρόνι είχε λαχταρίσει τον πατέρα και την οικογένειά του συνολικά, όταν υπέστη καρδιακή προσβολή το καλοκαίρι του 2023. Αυτή η περιπέτεια ανήκει στο παρελθόν και πλέον ονειρεύεται συμμετοχή στο ΝΒΑ.