Παναθηναϊκός AKTOR: Η «παθιασμένη» καλημέρα από το Βερολίνο - «Έμεινε ακόμα ένα»

Παναθηναϊκός AKTOR: Μ’ έναν ιδιαίτερο και παθιασμένο τρόπο έστειλε την καλημέρα της η «πράσινη» ΚΑΕ προς τον κόσμο της ομάδας.
Παναθηναϊκός AKTOR: Η «παθιασμένη» καλημέρα από το Βερολίνο - «Έμεινε ακόμα ένα»
1'

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε τη μεγάλη επιστροφή. Από την 17η θέση της περσινής σεζόν, οι «πράσινοι» με την επένδυση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τον «αρχιτέκτονα» Εργκίν Αταμάν, επέστρεψαν στους τελικούς της Euroleague.

Το απόγευμα της Παρασκευής (24/05) το «τριφύλλι» δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Φενέρμπαχτσε, τη διέλυσε 73-57, έκλεισε θέση στον τελικό της Κυριακής (26/05) και μερικές ώρες αργότερα έμαθε και τον αντίπαλό του, την Ρεάλ Μαδρίτης που άφησε εκτός τον Ολυμπιακό.

Το πρωί του Σαββάτου (25/05) η «πράσινη» ΚΑΕ, μέσω των επίσημων λογαριασμών στα social media έστειλε τη δική της καλημέρα, με το πάθος να… ξεχειλίζει στις φωτογραφίες που επέλεξε από τον ημιτελικό της Παρασκευής (24/05).

«Καλημέρα, φίλοι του Παναθηναϊκού. Η ένταση του Final Four συνεχίζεται, έμεινε ακόμα ένα (σ.σ. ο τελικός με την Ρεάλ)», ήταν το μήνυμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή