Οικονόμου: «Οικονομικές διαφορές με τον Γαλανό»

Οικονόμου: «Οικονομικές διαφορές με τον Γαλανό»

Τους λόγους που δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία του Ερασιτέχνη Άρη με τον Γιώργο Γαλανό αναφέρθηκε ο Τάσος Οικονόμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οικονόμου:

-Πως καταλήξατε στην απόφαση αποπομπής του κ. Γαλανού από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη;

«Έχουν προηγηθεί μια σειρά από γεγονότα από τότε που ενεπλάκη ο κ. Γαλανός με την ομάδα, πριν από έναν μήνα. Το πρώτο θέμα είναι το οικονομικό για το οποίο έχουμε αρκετές διαφορές με τον κ. Γαλανό και το δεύτερο, πολύ πιο σημαντικό θέμα, έχει να κάνει με την προσβολή του προσώπου μου, αλλά και της προσβολής σε ολόκληρο το ΔΣ του ΑΣ. Ήταν δυο θέματα τα οποία δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα συν το ότι διαδραματίστηκαν πολλά περισσότερα γεγονότα, φτάνοντας στην οριστική ρήξη».

-Πάντως πολύ συχνές αλλαγές λαμβάνουν χώρα τόσο στον ΑΣ, όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Γιατί δεν μπορεί να στεριώσει κανείς;

«Εμείς ευελπιστούμε πως από εδώ και πέρα, βάζοντας ένα τέλος στην υπόθεση με τον κ. Γαλανό και αναλαμβάνοντας εμείς ως ΑΣ το ποδοσφαιρικό τμήμα, να επέλθει ηρεμία. Έχουμε προπονητή τον κ. Καλαϊτζίδη με τον οποίο έχουμε συμβόλαιο, η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, παρ΄ ότι δεν έχει δείξει καλά αγωνιστικά στοιχεία στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε αρνητικές σκέψεις, λόγω των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων. Πιστεύω ότι θα βρούμε τον δρόμο μας».

-Αναλαμβάνει, λοιπόν, ο ΑΣ με τη βοήθεια ομάδας επιχειρηματιών υπό τον Αλεξ Κάλας;

«Πέρα από τα δεδομένα έσοδα των εισιτηρίων των αγώνων, των χορηγιών και από τη NOVA, πράγματι, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ζητήσει να κρατήσουν την ανωνυμία τους, υποσχόμενοι πως μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα θα καταβάλουν κάποια χρήματα με προοπτική, μέχρι τέλος της χρονιάς, για περισσότερες καταβολές. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν σκοπό να αναλάβουν αυτή τη στιγμή την ομάδα, όπως συνέβη με τον κ. Γαλανό, απλά θέλουν να στηρίξουν οικονομικά τον σύλλογο».