ΜΠΑΣΚΕΤ

«Βόμβα» στο NBA: Φεύγει o Αντετοκούνμπο από τους Μπάκς; (pics)

«Βόμβα» στο NBA: Φεύγει o Αντετοκούνμπο από τους Μπάκς; (pics)

Ποια ομάδα πολιορκεί τον Έλληνα σούπερ σταρ - Ο ρόλος του Τζέισον Κιντ και ο Λεμπρόν Τζέιμς

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενδέχεται να φύγει από το Μιλγουόκι.

Ο πρώην προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Τζέισον Κιντ, είναι και τυπικά ο νέος βοηθός του Βόγκελ στους Λος Άντζελες Λέικερς, γεγονός που φέρεται να αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πλάνου στην ομάδα, το οποίο περιλαμβάνει και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η ομάδα των Λέικερς θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή σχέση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Τζέισον Κιντ, πρώην προπονητή των Μπάκς προκειμένου να τον φέρει στο Λος Άντζελες το 2021.

Σύμφωνα με κορυφαίους ρεπόρτερ του NBA, ο Αμερικανός τεχνικός έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς να παραμείνει ως βοηθός για μία διετία και στη συνέχεια να αναλάβει το ρόλο του πρώτου προπονητή, με την προϋπόθεση να καταφέρει να πείσει τον «Greek freak» να βγάλει τα πράσινα των Μπακς και να φορέσει την κίτρινη φανέλα των Λέικερς.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι αυτό το «δρόμο» είχε ακολουθήσει και ένας άλλος θρύλος του αθλήματος, ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο οποίος έγραψε ιστορία τόσο με τους Μπακς όσο και με τους Λέικερς.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ GALLERY ΤΟ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΛΕΪΚΕΡΣ:

Σχετικές ειδήσεις