ΜΠΑΣΚΕΤ

Όγκνιεν Κούζμιτς: Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο

Όγκνιεν Κούζμιτς: Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο
Twitter

Ο άσος του Ερυθρού Αστέρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου.

Η είδηση του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος στο οποίο ενεπλάκη ο Όγκνιεν Κούζμιτς προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη την Ευρώπη, με τον άσο του Ερυθρού Αστέρα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε και στο οποίο επέβαινε και ο φίλος του Μπόγκνταν Ίλιτς, βρισκόταν στην εθνική οδο προς την Μπάνια Λούκα, όταν ένα άλλο όχημα βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκαν.

Για το τροχαίο εξέδωσε ανακοίνωση και ο Ερυθρός Αστέρας όπου αναφέρει ότι ο Κούζμιτς φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος. Αμέσως διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου και εντός των επόμενων ωρών αναμένονται περισσότερα για τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

O διεθνής σέντερ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Βελιγράδι.

Όπως αναφέρει η Telegraf, ο Κούζμιτς, φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος, έχει σπάσει το σαγόνι του ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα. Όπως είπε ο γιατρός Βλάντα Ντάγιτς ευτυχώς δεν υπάρχει εγκεφαλική αιμορραγία ωστόσο η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη και γι' αυτόν τον λόγο είναι αναγκαίο να διακομιστεί άμεσα στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου του Βελιγραδίου.

Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα

«Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει με θλίψη τους Σέρβους φιλάθλους ότι τα ξημερώματα της Κυριακής, ο παίκτης μας και διεθνής, Όγκνιεν Κούζμιτς, έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου.

Ο Όγκνιεν έχει υποστεί σοβαρές βλάβες στο κεφάλι και στο στήθος, και λόγω της ιδιαιτερότητας των τραυματισμών, είναι σε εξέλιξη η επείγουσα μεταφορά του στο Βελιγράδι.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα ενημερώσει τους φιλάθλους, όταν συγκεντρώσει πλήρεις πληροφορίες και λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψι την ιδιωτικότητα του Όγκνιεν Κούζμιτς και της κρισιμότητας της κατάστασης».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ο «Αντίνοος» φέρνει βροχές και καταιγίδες - Ποια θα είναι η χειρότερη μέρα (vid)