Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Τα highlights της ήττας του Ολυμπιακού από τη Φενέρμπαχτσε

Χρήστος Γιαννούλης Χρήστος Γιαννούλης

Euroleague: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 84-77 από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, παρά το εξωπραγματικό ποσοστό του στα τρίποντα.

Σε μια βραδιά που πέτυχε 15 τρίποντα με ποσοστό ευστοχίας 46,9%, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας στην Euroleague! Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 84-77 από τη Φενέρμπαχτσε, που είχε σε εκπληκτικό βράδυ τον Γιάν Βέσελι ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε στις δυο ρακέτες και κυριάρχησε πλήρως.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά το καλό της ξεκίνημα στο ματς περιορίστηκε σε δεύτερο ρόλο κι ακολουθούσε τους Τούρκους από το φινάλε του ημιχρόνου κι έπειτα. Στο τέλος το «κρεσέντο» του Βεζένκοφ από την περιφέρεια έδωσε ελπίδες ανατροπής, όμως, γρήγορα οι παίκτες του Ιγκόρ Κοκόσκοφ της ξέκοψαν.

Πέρα από την ήττα, στον Ολυμπιακό υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου, ενώ για τον Κώστα Σλούκα δεν ήταν ιδιαίτερα καλή η επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη και στην έδρα της πρώην ομάδα του, Φενέρμπαχτσε. Τόσο γιατί δεν είχε καλή απόδοση, όσο και γιατί στα τελευταία 12 λεπτά του αγώνα δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα… Παράλληλα, με τραυματισμό επιστρέφει από την Πόλη και ο Έλις, σε έναν ακόμα «πονοκέφαλο» για τους Πειραιώτες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: «Κλείδωσε» η νέα παράταση του lockdown - Πότε θα ανοίξει η χώρα