ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague – Ολυμπιακός: Η αγωνία για Παπανικολάου και το «παρκάρισμα» Σλούκα

Euroleague – Ολυμπιακός: Η αγωνία για Παπανικολάου και το «παρκάρισμα» Σλούκα
InTime

Euroleague: Ο Ολυμπιακός έπαιξε στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου που φάνηκε να τραυματίζεται σοβαρά, ενώ ο Κώστας Σλούκας δεν χρησιμοποιήθηκε στην τελευταία περίοδο από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Νέο πρόβλημα τραυματισμού στον Ολυμπιακό με τον Κώστα Παπανικολάου. Ο διεθνής φόργουορντ που αντιμετώπισε ζητήματα το προηγούμενο διάστημα κι έχασε τον αγώνα με τη Βαλένθια, επέστρεψε στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, όμως, στάθηκε και πάλι άτυχος.

Μόλις 2’47’’ πριν το τέλος της αναμέτρησης, ο Κώστας Παπανικολάου φάνηκε να χτυπάει στον ώμο του. Μάλιστα ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού πήγε προς τον πάγκο και ήταν εμφανές πως πονούσε αρκετά, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε ξανά μέχρι το τέλος του αγώνα, στον οποίο ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 84-77 από τη Φενέρμπαχτσε. Για την κατάσταση του Παπανικολάου υπάρχει αγωνία στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων», καθώς φαινόταν να έχει σοβαρό πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ, εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι ο Κώστας Σλούκας δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στην τελευταία περίοδο από τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ναι μεν ο Έλληνας γκαρντ δεν ήταν και στην καλύτερη βραδιά της καριέρας του, όμως, από το 28’ του αγώνα όταν και στη θέση του πέρασε ο Βασίλης Σπανούλης, δεν πάτησε ξανά παρκέ και είδε τα τελευταία 12 λεπτά από τον πάγκο

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί με τον αρχηγό του Ολυμπιακού σε προηγούμενες αναμετρήσεις, με τον τελευταίο να βγάζει δυσφορία που συζητήθηκε έντονα τα επόμενα 24ωρα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο κι όχι μόνο...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: «Κλείδωσε» η νέα παράταση του lockdown - Πότε θα ανοίξει η χώρα