Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Όποτε πέφτω η μητέρα μου ανησυχεί»

Newsbomb

Τι σχολίασε ο Greek Freak μετά την ήττα από τους Χοκς και τη φάση που γύρισε το πόδι του.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως δε θέλει να δίνει το κακό παράδειγμα στα αδέρφια του, τονίζοντας πως δεν μπορεί να φεύγει για τα αποδυτήρια με έναν μικροτραυματισμό!

Ακόμη σημείωσε πως «ακόμη και αν έχεις λίγο… βαβά, πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις», ενώ τόνισε πως πάντα έχει στο μυαλό του και τη μητέρα του, για αυτό και σηκώνεται γρήγορα σε κάθε φάση που πέφτει στο παρκέ!

Μεταξύ άλλων ο Greek Freak σχολίασε πως:

«Πάντα προσπαθώ να παίζω παρά τις δυσκολίες, μου βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν μπορώ να είμαι κακό παράδειγμα για τα αδέρφια μου, να γυρίσω λίγο τον αστράγαλό μου και να πάω στα αποδυτήρια. Όποτε πέφτω και η μητέρα μου ανησυχεί, έχω στο μυαλό μου να σηκωθώ γρήγορα για να μην αγχωθεί παραπάνω. Δεν θέλω να δείχνω πόνο. Αν έχεις λίγο… βαβά, πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις».

Για την τρίτη ήττα σε τέσσερα ματς που γνώρισε η ομάδα του: «Δεν μπαίνουν τα σουτ στα τελευταία παιχνίδια, ενώ παρότι μετακινούμε την μπάλα δεν έχουμε κίνηση στην επίθεση. Σήμερα δεν δείξαμε τις καλές μας συνθήκες, το κάναμε μόνο κατά διαστήματα και όχι για 48 λεπτά. Ελπίζω στο επόμενο ματς να έχουμε σαν ομάδα κι εγώ προσωπικά καλύτερο ρυθμό. Προσωπικά δεν μπορείς να περιμένεις να είσαι στο καλύτερο επίπεδο όταν δεν έχεις παίξει για μια εβδομάδα και δεν έχεις προπονηθεί καλά-καλά με επαφές».