Hellenic Championship ATP 250: Ο Τζόκοβιτς ξόρκισε τον… κακό του δαίμονα στο Telekom Center Athens
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Αλεχάντρο Ταμπίλο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Hellenic Championship ATP 250.
Ο «Νολε» μετρούσε δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Χιλιανό τενίστα.
Στην Αθήνα, όμως, δεν επέτρεψε να… τριτώσει το κακό κι έχοντας τον κόσμο να τον ενθαρρύνει σε κάθε προσπάθεια, επικράτησε 2-0 σετ (7-6(3), 6-1).
Στο πρώτο σετ ο Ταμπίλο έκανε και πάλι δύσκολη τη ζωή του Τζόκοβιτς, ο οποίος, όμως, κατάφερε να κάνει το 1-0 στο tie-break (7-3). O «Νόλε» είχε 21/23 κερδισμένους πόντους από το πρώτο σερβίς του! Στο δεύτερο σετ συνέχισε να σερβίρει εξαιρετικά κι επέβαλε πλήρως τον ρυθμό για να κλείσει με 6-1 τον αγώνα.
Το Νο1 του ταμπλό περιμένει, πλέον, να μάθει τον αντίπαλο του στα προημιτελικά, ο οποίος θα προκύψει από την αναμέτρηση του Έλιοτ Σπιτσίρι με τον Νούνο Μπόρζες. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση «κλείνει» το πρόγραμμα της Τρίτης (04/11) στο κεντρικό court.
Πριν την έναρξη του αγώνα, ο κόσμος που ήταν περισσότερος από κάθε άλλη μέρα μέχρι τώρα αποθέωσε τον σπουδαίο Σέρβο, για τον οποίο βρέθηκαν στο Telekom Center Athens, μεταξύ άλλων, οι Στέφανος Τσιτσιπάς κι Εμμανουήλ Καραλής.
Διαβάστε επίσης