ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Ευρωπαϊκό Χωρίς Έλληνες Δεν Γίνεται»

«Ευρωπαϊκό Χωρίς Έλληνες Δεν Γίνεται»

Νέα Καμπάνια από τη Novibet για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, σε συνεργασία με τη ‘4 Wise Monkeys’

Με βασικό μήνυμα ‘Ευρωπαϊκό Χωρίς Έλληνες Δεν Γίνεται’, η Novibet παρουσιάζει την νέα της καμπάνια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η οποία παίζει δυνατά σε τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό, outdoor, digital και social media περιβάλλον.

Παρότι η Ελληνική Ομάδα δε συμμετέχει στη φετινή διοργάνωση, η Novibet μέσα από τη νέα της καμπάνια, μας υπενθυμίζει ότι η Ελλάδα έχει γράψει τη δική της ιστορία στο EURO, και μαζί της όλοι οι φίλαθλοι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θυμούνται ακόμα τις συγκινητικές στιγμές που έζησαν το 2004.

Υπό τον ήχο του θρυλικού τραγουδιού «ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ», που έμεινε στην ιστορία ως συνώνυμο της κορυφαίας στιγμής του Ελληνικού ποδοσφαίρου, η καμπάνια της Novibet για το ‘EURO 2020’ ξεδιπλώνεται μέσα από τρία διαφορετικά τηλεοπτικά σποτ. Στις τρεις ιστορίες που διαδραματίζονται στους δέκτες μας, παρακολουθούμε τους Βρετανούς, Γάλλους και Γερμανούς φιλάθλους να υποστηρίζουν τις εθνικές τους ομάδες που -ευτυχώς- δε θα χρειαστεί να αναμετρηθούν με την Ελληνική Ομάδα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Όμως, επειδή ‘Ευρωπαϊκό χωρίς Έλληνες δε γίνεται’, οι Έλληνες φίλαθλοι είναι πανταχού παρόντες και εμφανίζονται «απρόσκλητοι» για να το αποδείξουν, ακόμα μία φορά.

To EURO είναι ένας μήνας απόλαυσης για κάθε ποδοσφαιρόφιλο. Με αγώνες σχεδόν κάθε μέρα, αποτελεί μία ευκαιρία για κάθε παρέα να ξανανταμώσει και να ζήσει επικές βραδιές. Με πληθώρα αγορών, ειδικών διασκεδαστικών στοιχημάτων, συνεχείς προσφορές, κορυφαία εξυπηρέτηση και βελτιωμένη πλατφόρμα & native app, η Novibet δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για τα μέλη της, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία «συμμετοχής» στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.007 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 41 θάνατοι σε 24 ώρες, 481 οι διασωληνωμένοι