ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κάτι συναρπαστικό έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Κάτι συναρπαστικό έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Η κα. Ελένη Χρυσοχοΐδου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νέα Ιωνία

Μεγάλα δώρα από το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις

Οι γιορτές ξεκινούν στα καταστήματα ΟΠΑΠ με χριστουγεννιάτικες ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις

Εβδομαδιαίες κληρώσεις με μεγάλα δώρα

4-1.jpg
ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με μεγάλα δώρα από το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις. Μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ μπορούν να παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια και να παίρνουν μέρος σε εβδομαδιαίες κληρώσεις.

To παιχνίδι είναι εδώ και τη νέα χρονιά

Η χριστουγεννιάτικη βιτρίνα στο κατάστημα ΟΠΑΠ της κας. Χρυσοχοΐδου στη Νέα Ιωνία

Στο πνεύμα των εορτών, οι βιτρίνες στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν ήδη βάλει τα γιορτινά τους. Το κατάστημα της κας. Ελένης Χρυσοχοΐδου στη Νέα Ιωνία έχει ντυθεί στα χριστουγεννιάτικα και υποδέχεται καθημερινά τον κόσμο σε εορταστικό περιβάλλον. «Τα Χριστούγεννα είναι παραδοσιακά μια μεγάλη γιορτή για το κατάστημά μας. Μέσα στο κλίμα των ημερών και εν αναμονή της νέας χρονιάς, ο κόσμος παραδοσιακά δοκιμάζει την τύχη του περισσότερο στα παιχνίδια μας. Φυσικά, έχουμε την κυκλοφορία των χριστουγεννιάτικων εκδόσεων σε Λαϊκό Λαχείο και ΣΚΡΑΤΣ. Επιπλέον, αυτή τη χρονιά το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να κερδίσουν προνόμια και δώρα».

Εβδομαδιαίες κληρώσεις με μεγάλα δώρα

Χριστουγεννιάτικο Λαϊκό Λαχείο

Όπως εξηγεί ο κ. Βαγγέλης Καραμάνης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Αιγάλεω: «Μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθούν 5 μεγάλες κληρώσεις με μεγάλα δώρα. Κάθε δελτίο είναι μια συμμετοχή. Σκανάροντας κάποιος το λαχνό του ή το δελτίο του μέσω της εφαρμογής OPAPP, παίρνει μέρος σε κληρώσεις για να κερδίσει επιβραβεύσεις και άλλα δώρα. Αυτό ισχύει για παιχνίδια ΤΖΟΚΕΡ, ΚΙΝΟ, Πάμε Στοίχημα κτλ., που μπορεί να βρει κανείς στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι πολύ εύκολη. Αρκεί να έχει κατεβάσει κάποιος την εφαρμογή OPAPP και να έχει κάνει έγγραφη».