ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δούμε τον αγώνα

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δούμε τον αγώνα
Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο την ίδια ενδεκάδα που αγωνίστηκε και απέναντι στην Τότεναμ

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για τη 2η αγωνιστική του Champions League.

Στη «μάχη» του Champions League ρίχνεται και πάλι απόψε ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες θέλουν απέναντι στα «αδέλφια» τους, τη νίκη, προκειμένου να πάρουν από σήμερα ξεκάθαρο προβάδισμα για την 3η θέση του ομίλου.

Στα αγωνιστικά, ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο την ίδια ενδεκάδα που αγωνίστηκε και απέναντι στην Τότεναμ, για την 1η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Σα, ενώ την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκας. Στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης με τους Ποντένσε και Μασούρα στα πλάγια.

Πιο ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Ματιέ Βαλμπουενά και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γκερέρο.

Γκερέρο: «Ξέρουμε πού ήρθαμε και τι πρέπει να κάνουμε»

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο έδειξε πως γνωρίζει τις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Ξέρουμε πολύ καλά πως πρόκειται για ένα πολύ ωραίο στάδιο. Με έντονη ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να δώσουμε θέαμα στους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο. Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα καλό αποτέλεσμα. Προσωπικά βλέπω πολύ καλά τον ρόλο του επιθετικού. Θέλω να σκοράρω, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και όλοι πρέπει να βοηθούν την ομάδα. Ολοι πρέπει να βοηθούν τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Θέλω να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες που μου παρουσιάζονται και να σκοράρω, για να βοηθάω την ομάδα. Γενικότερα, θέλω να συνεισφέρω στη λειτουργία της ομάδας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά την ιστορία του συλλόγου που έχουμε έρθει να αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε με ποια ομάδα θα παίξουμε και τι έχει πετύχει. Όμως και εμείς έχουμε κάνει μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες και έχουμε ζήσει μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές. Εχουμε έρθει με στόχο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς έχουμε απέναντί μας έναν ποιοτικό αντίπαλο, με μεγάλες δυνατότητες, αλλά και εμείς έχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε προετοιμαστεί καλά. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε».

Το μεγάλο ματς θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 2 HD.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά – Δείτε τις προσωπικές διαφορές στο efka.gov.gr

Πένθος για τον Σωκράτη Αλαφούζο