ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο «γυάλινος» παίκτης που έχει χάσει 30 αγώνες σε έναν χρόνο (pics)

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο «γυάλινος» παίκτης που έχει χάσει 30 αγώνες σε έναν χρόνο (pics)
Μόνιμη... εικόνα για τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης
AP Images

Ένας ποδοσφαιριστής που κόστισε 115 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καταφέρει να δικαιολογήσει τα χρήματα της μεταγραφής του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι από τις ομάδες που ξοδεύουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Από την εποχή των «Galacticos» αυτή η τακτική έχει βοηθήσει τη «Βασίλισσα» να επιστρέψει στο προσκήνιο σε Ισπανία και Ευρώπη, να κατακτήσει πολλούς τίτλους και να θεωρείται για πολλούς η κορυφαία ομάδα στον κόσμο.

Το περασμένο καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης σπατάλησε 115.000.000 ευρώ, για έναν μόνο ποδοσφαιριστή. Έναν παίκτη που περίμεναν όλοι ότι θα κάνει τη διαφορά αλλά οι τραυματισμοί του είναι τόσο συχνοί που έχει χάσει σχεδόν ένα ολόκληρο πρωτάθλημα όντας στο ιατρικό δελτίο.

Ο Βέλγος σταρ, λοιπόν, είναι ξανά τραυματίας και θα επιστρέψει στο τέλος του Οκτωβρίου όπως ενημέρωσε η Ρεάλ Μαδρίτης. Δεδομένα θα χάσει τέσσερις αναμετρήσεις της «Βασίλισσας» και στην Ισπανία άρχισε ξανά η συζήτηση για το κατά πόσο αυτή η μεταγραφή βοήθησε τους «μερένχες» ή όχι. Ο Εντέν Αζάρ, πάντως, σε καμία περίπτωση δεν έχει δικαιολογήσει τα χρήματα τα οποία σπατάλησε η Ρεάλ για να τον κάνει δικό της και μένει να δούμε πως, και αν καταφέρει, να τον αξιοποιήσει ο Ζινεντίν Ζιντάν τη φετινή σεζόν…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr