ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι για την... υπέρβαση!

Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι για την... υπέρβαση!

Ο Ολυμπιακός έχει μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή την Τρίτη (3/11), καθώς δοκιμάζεται στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη επί της Μαρσέιγ και την ήττα από την Πόρτο «κλείνουν» τον πρώτο γύρο με την αναμέτρηση στην Αγγλία, όπου θα αναζητήσουν μια υπέρβαση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς «έκοψε» από την αποστολή τον Κώστα Φορτούνη, καθώς όπως εξήγησε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ενημέρωσε στο τελευταίο πρόγραμμα επί ελληνικού εδάφους πως δεν είναι σε θέση να προπονηθεί.

To βράδυ της Δευτέρας (2/11), ο Ολυμπιακός προπονήθηκε υπό έντονη βροχόπτωση στο Etihad Stadium, με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να λαμβάνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.

Εικόνες από την προπόνηση

Η αναμέτρηση του Μάντσεστερ θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport2HD. Την ίδια ώρα ξεκινά και το άλλο ματς του ομίλου, Πόρτο-Μαρσέιγ, το οποίο θα μεταδοθεί από το CosmoteSport3HD.

Το πρόγραμμα κι η βαθμολογία του Γ' ομίλου

Από τα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, ξεχωρίζει φυσικά το Ρεάλ Μαδρίτης - Ίντερ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε δύσκολη θέση καθώς μετά από δύο αγωνιστικές δεν έχουν ακόμα νίκη!

Αναλυτικά το πρόγραμμα...

Α' όμιλος: Λοκομοτίβ Μόσχας-Ατλέτικο Μαδρίτης (19:55 - CosmoteSport5HD), Σάλτσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου (22:00 - Cosmotesport8HD)

Β' όμιλος: Σαχτάρ Ντόνετσκ-Γκλάντμπαχ (19:55 - CosmoteSport8HD), Ρεάλ Μαδρίτης-Ίντερ (22:00 - CosmoteSport7)

Δ' όμιλος: Μίντιλαντ-Άγιαξ (22:00 - CosmoteSport9HD), Αταλάντα-Λίβερπουλ (22:00 - CosmoteSport4HD)

Οι βαθμολογίες

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ΓΓΑ: Αυτοί είναι οι περιορισμοί και οι εξαιρέσεις που προβλέπονται για τον αθλητισμό