ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Χαμόγελα μετά την επέμβαση στο κεφάλι - «Πρέπει να αλλάξει φιλοσοφία ζωής»

Ντιέγκο Μαραντόνα: Χαμόγελα μετά την επέμβαση στο κεφάλι - «Πρέπει να αλλάξει φιλοσοφία ζωής»

Θετικά μηνύματα έρχονται από την Αργεντινή, όσον αφορά στην κατάσταση του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου διαπιστώθηκε ότι είχε ένα αιμάτωμα, το οποίο έπρεπε να αφαιρεθεί επειγόντως! Μετά το χειρουργείο, η κατάσταση του δείχνει σημάδια βελτίωσης κι όπως ανέφερε ο γιατρός του, Λεοπόλντο Λουκ: «Μία ημέρα μετά την επέμβαση γέλασε και μου κράτησε το χέρι».

Ο Μαραντόνα θα περάσει τουλάχιστον 48 ώρες ακόμα στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια θα υποβληθεί σε νέα τομογραφία, για να δουν οι γιατροί τι συνέβη με το αιμάτωμα. Το πότε θα γίνει αυτό «θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της υγείας του», όπως ανέφερε ο Λουκ.

«Να γίνει λιγότερο αλαζονικός»

Στο μεταξύ, ο Αλφρέντο Κάχε, ο οποίος ήταν για 30 χρόνια προσωπικός γυμναστής του Μαραντόνα, τόνισε σε δηλώσεις του ότι «πρέπει να αλλάξει τη φιλοσοφία του για τη ζωή».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Ξέρω τον Ντιέγκο αρκετά καλά και πιστεύω ότι πρέπει να γίνει λιγότερο αλαζονικός και περισσότερο συνεπής. Ήταν πολύ άρρωστος και παραμένει άρρωστος, το γεγονός ότι αυτή η επέμβαση πήγε καλά δεν σημαίνει ότι είναι εντελώς καλά».

Έξω από το νοσοκομείο είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος, ο οποίος ενημερώθηκε για την επιτυχημένη επέμβαση του. Δείτε φωτογραφίες...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: «Λουκέτο» 3 εβδομάδων στη χώρα - Αναλυτικά τα νέα μέτρα