ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λούκα Γιόβιτς: Μια μεταγραφή που από «όνειρο» κατέληξε «εφιάλτης»

Λούκα Γιόβιτς: Μια μεταγραφή που από «όνειρο» κατέληξε «εφιάλτης»
AP PHOTO

Δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ποτέ πως τελικά θα κατέληγε η μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Λούκα Γιόβιτς. 

Ήταν 2 Ιουλίου 2019 όταν ο Λούκα Γιόβιτς έβλεπε την Ρεάλ Μαδρίτης να βγάζει από τα ταμεία της 60 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος έκανε όργια με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. O Λούκα Γιόβιτς πήγε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με στόχο να αφήσει το δικό του στίγμα και το όνομα του να μπει στην ιστορία της ομάδας.

Όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ με τον Γιόβιτς να βλέπει μάλιστα το όνομα του καθημερινά σε διάφορες μεταγραφικές λίστες. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Σερβίας συμφώνησε να πληρώσει ένα «τσουχτερό» πρόστιμο, εξαγοράζοντας την ποινή φυλάκισης 6 μηνών που του επιβλήθηκε, μετά την καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου, για παραβίαση των περιορισμών που είχε επιβάλλει η κυβέρνηση της Σερβίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το δικαστήριο αποφάσισε να επιβάλλει πρόστιμο 3.5 εκατ. σερβικών δηναρίων στον 22χρονο επιθετικό, που ισοδυναμεί με περίπου 30.000 ευρώ, τα οποία θα πρέπει να πληρώσει μέσα σε ένα μήνα για να αποφύγει τη φυλακή.

Ο Γιόβιτς, ο οποίος έχει σημειώσει μόνο δύο γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ, μετά την ύψους 60 εκατ. ευρώ μεταγραφή του από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης το 2019, επέστρεψε στη Σερβία τον Μάρτιο, όταν η πανδημία διέκοψε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Ωστόσο, παραβίασε το πρωτόκολλο, βγαίνοντας από το σπίτι του αν και βρισκόταν σε 14ήμερη καραντίνα, με αποτέλεσμα να ασκηθεί δίωξη εναντίον του από τις αρχές της Σερβίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Το lockdown δεν είναι αρκετό - Αυτά είναι τα νέα μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση