ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πόσο θα αντέξει ο Μπόλονι…

Παναθηναϊκός: Πόσο θα αντέξει ο Μπόλονι…

Παναθηναϊκός: Σε ένα χρόνο δύο προπονητές έχει αλλάξει η διοίκηση Αλαφούζου και το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξει ο Λάζλο Μπόλονι.

Δύο προπονητές και δύο τεχνικούς διευθυντές έχει αλλάξει ο Γιάννης Αλαφούζος σε ένα χρόνο. Εφυγαν Νταμπίζας και Ρόκα από την θέση του τεχνικού διευθυντή και οι Δώνης, Πογιάτος έχουν φύγει από την θέση του προπονητή και έχει έρθει ο Μπόλονι.

Η λέξη πλάνο και η λέξη σταθερότητα για τον Παναθηναϊκό είναι άγνωστη. Όπως και η λέξη συσπείρωση. Και για αυτό οι τεχνικοί διευθυντές και οι προπονητές αλλάζουν για …πλάκα πλέον. Αποφάσεις ακατανόητες (απόλυση Δώνη, πρόσληψη Πογιάτος) έχουν οδηγήσει τον Παναθηναϊκό να είναι κάθε χρόνο και χειρότερος. Με αυτά τα δεδομένα και ο Μπόλονι κανείς δεν είναι σίγουρος, πόσο θα μείνει. Ειδικά, όταν υπάρχουν απαιτήσεις να αρχίζει να κερδίζει η ομάδα ξαφνικά, την στιγμή, που το καλοκαίρι… δεν έκανε προετοιμασία και ήρθαν παίκτες, που δεν έκαναν καμία διαφορά καταλαβαίνει κανείς, ότι σύντομα και ο Μπόλονι θα βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Ειδικά από την στιγμή, που ακόμα δεν έχει προλάβει να αναλάβει ο Μπόλονι και εντός της ΠΑΕ υπάρχουν φωνές, που κάνουν κριτική στον προπονητή και γκρινιάζουν και… μιζεριάζουν. Ο στόχος αυτής της κριτικής είναι ένας. Να στοχοποιείται ο κάθε προπονητής , ο κάθε παίκτης, ο κάθε τεχνικός διευθυντής, έτσι ώστε να φεύγει η ευθύνη πάνω από τον Αλαφούζο.

Το φοβερό είναι, βέβαια, ότι ακόμα δεν ήρθε ο Μπόλονι και εντός της ΠΑΕ υπάρχουν φωνές εναντίον του. Ετσι δεν πάει πουθενά ο Παναθηναϊκός και σύντομα πάλι θα συζητάμε για θέμα προπονητή, διότι δεν μπορεί αυτή η ομάδα έτσι όπως έχει χτιστεί να κάνει σερί νίκες. Οι υπεύθυνοι είναι αυτοί, που γκρέμισαν την ομάδα το καλοκαίρι και όχι ο Μπόλονι, που ήρθε και βρήκε ένα χάος…