ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Οι αντίθετοι δρόμοι Μπουζούκη, Εμμανουηλίδη

Παναθηναϊκός: Οι αντίθετοι δρόμοι Μπουζούκη, Εμμανουηλίδη

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εβδομάδες του Μπόλονι στον Παναθηναϊκό φέρνει σε δύσκολη θέση τον Μπουζούκη , αντίθετα με τον Εμμανουηλίδη.

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι λίγο καιρό στον Παναθηναϊκό, αλλά μέχρι τώρα έχει δείξει τις προτιμήσεις του, για τους παίκτες ,που δείχνει, ότι πιστεύει πιο πολύ, η ότι είναι ικανοποιημένος με την προσπάθεια, που κάνουν για να καλύψουν τα δικά του θέλω.

Ο αποκλεισμός του Γιάννη Μπουζούκη και από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δείχνει, ότι υπάρχει θέμα. Και γενικά ο Μπόλονι δεν έχει δώσει ευκαιρίες στον Μπουζούκη, πράγμα, που σημαίνει, ότι δεν είναι ευχαριστημένος από αυτά, που βλέπει. Και ο αποκλεισμός του Μπουζούκη από το ντέρμπι είναι από αποστολή, που έχει 22 παίκτες και μέσα σε αυτήν είναι ο Σερπέζης, που σαφέστατα είναι ένας παίκτης, που τώρα έρχεται από τις Ακαδημίες.

Αν συνεχίσει ο Μπόλονι και δεν υπολογίζει τον Μπουζούκη θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο, ότι ο νεαρός παίκτης θα ψαχτεί τον Ιανουάριο , για να φέρει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και να αποχωρήσει.

Αντίθετα με τον Μπουζούκη , ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπόλονι. Τον πήρε στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό και είναι πιθανό να τον δούμε να αγωνίζεται στην διάρκεια του σημερινού ντέρμπι. Και αν δεν γίνει σήμερα τις ευκαιρίες του ο Εμμανουηλίδης θα τις πάρει σίγουρα στα παιχνίδια, που έρχονται, αφού ο Μπόλονι τον πιστεύει και του το δείχνει. Εξάλλου ο νεαρός επιθετικός συνδυάζει ταχύτητα και σκοράρισμα και ο Ρουμάνος τεχνικός τον υπολογίζει κυρίως για τα άκρα.