ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Στην κορυφή η Τότεναμ, ανεβαίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

Premier League: Στην κορυφή η Τότεναμ, ανεβαίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)
AP Images

Premier League: Μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής τη Τότεναμ που νίκησε 2-0 τη Μάντσεστερ Σίτι και «πάτησε» κορυφή. Νίκη για τη Γιουνάιτεντ που επικράτησε 1-0 της Γουέστ Μπρομ κι ανεβαίνει στη βαθμολογία. Νέα νίκη η Τσέλσι, στην έδρα της Νιούκαστλ. Τα highlights των αγώνων.

Η Τότεναμ ήταν η μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής στην Premier League. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο υποχρέωσε σε ήττα την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League, Μάντσεστερ Σίτι.

Τα «σπιρούνια» επικράτησαν 2-0 στο Λονδίνο και με τη νίκη αυτή ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 20 βαθμούς σε εννέα αναμετρήσεις.

Η ομάδα του «Special One» άνοιξε το σκορ στο 5’ με τον Σον, ενώ στο 65’ ο Τζοβάνι Λο Σέλσο πέτυχε και το δεύτερο γκολ που «σφράγισε» τη νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που έχει χάσει από νωρίς έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Σε απόσταση αναπνοής από την Τότεναμ, βρίσκεται η Τσέλσι. Οι «μπλε» του Φρανκ Λάμπαρντ επικράτησαν 2-0 της Νιούκαστλ εκτός έδρας χάρη στο αυτογκόλ του Φερνάντες και το γκολ του Τάμι Άμπραχαμ. Η Τσέλσι έχει 18 βαθμούς, όσους και η Λέστερ που έχει ματς λιγότερο και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λίβερπουλ την Κυριακή (22.11) για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Ανοδική πορεία συνεχίζει να έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της Γουέστ Μπρομ στο «Ολντ Τράφορντ». Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έφτασε τους 13 βαθμούς σε οκτώ αναμετρήσεις και έχει αφήσει έναν βαθμό πίσω την άσπονδη συμπολίτισσα, Σίτι.

Τέλος, στο τρίτο ματς της ημέρας στην Premier League, η Μπράιτον πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επικρατώντας 2-1 της Άστον Βίλα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα Σήμερα: Πανελλήνιο σοκ από τους 108 θανάτους - Ολοταχώς για νέο Lockdown