ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα Μπόλονι στον… πάγκο!

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα Μπόλονι στον… πάγκο!

Παναθηναϊκός: Η δήλωση του Μπόλονι μετά το ματς με τον Παναιτωλικό ήταν ένα μήνυμα, για τους παίκτες, που ήρθαν από τον πάγκο.

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, για το αποτέλεσμα μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά έκανε και μία δήλωση, που ήταν μήνυμα, για τους παίκτες, που ήρθαν από τον πάγκο. Συγκεκριμένα σε ερώτηση αν η ομάδα χαλάρωσε μετά τις αλλαγές ο Μπόλονι είπε: «Το θέμα δεν είναι αν μπορέσαμε να έχουμε τη δυνατότητα να προσπαθήσουμε, το θέμα είναι το αν μπορούν ή όχι. Όπως είπα δεν μπορούμε να δεχτούμε η ομάδα να έχει 5-6 απουσίες».

Ξεκάθαρη δήλωση με την οποία ο Μπόλονι αμφισβητεί, ότι κάποιοι από τους παίκτες, που ήρθαν από τον πάγκο μπορεί να προσπαθούν, αλλά είναι αμφίβολο αν μπορούν. Για ποιους χτυπάει η καμπάνα δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα, σίγουρα, όμως, ο Μπόλονι θεωρεί, ότι αρκετοί από τους παίκτες, που δεν είναι βασικοί δεν του κάνουν.

Δεδομένα χθες είχε πολλά παράπονα από τον Αγιούμπ, ο οποίος είναι υποψήφιος να φύγει τον Γενάρη αν συνεχίσει και παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Χθες ο Αγιούμπ μπήκε στο 67’ και ήταν άφαντος, όσο έπαιξε με εξαίρεση την φάση, που με πάσα έβγαλε μόνο του τον Ζαγαρίτη, ο οποίος έχασε το γκολ. Όσο έπαιξε ο Αγιούμπ δεν έτρεχε, αλλά… περπάταγε όταν δεν είχε την μπάλα και ο Μπόλονι του έκανε έντονες παρατηρήσεις, για το γεγονός, ότι όποτε η ομάδα αμυνόταν δεν συμμετείχε στην προσπάθεια και δεν μάρκαρε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown μέχρι τα… κάλαντα: «Κλείδωσε» και η δεύτερη παράταση - Πότε θα γίνει η άρση των μέτρων