ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τρία παιχνίδια, που κρίνουν πολλά!

Παναθηναϊκός: Τρία παιχνίδια, που κρίνουν πολλά!

Παναθηναϊκός: Τα επόμενα τρία παιχνίδια ή θα οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στην επιστροφή διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου ή θα προκαλέσουν νέες εξελίξεις…

Η νίκη με τον Παναιτωλικό έδωσε μία ανάσα στον Παναθηναϊκό και αυτό ήταν όλο. Ετσι αντιμετωπίστηκε από όλη την ομάδα και πρώτα από όλα, από τον προπονητή Λάζλο Μπόλονι με την ομιλία, που έκανε στους παίκτες αμέσως μετά το 2-1 επί της ομάδας του Αγρινίου. Ο Ρουμάνος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες να ξεχάσουν τη νίκη με τον Παναιτωλικό και να στραφούν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Μπόλονι έχει μία τριάδα αγώνων πολύ κρίσιμη. Πρώτα παίζει με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σαν φιλοξενούμενη την ερχόμενη Κυριακή, αμέσως μετά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τα δύο παιχνίδια είναι ντέρμπι, αλλά και αυτό στο ΟΑΚΑ είναι κόντρα στην καλύτερη -ίσως-ομάδα της περιφέρειας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει ζημιές φέτος και πέρυσι αν και αγωνιζόταν στην Superleague 2 παραλίγο να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό από το κύπελλο. Στα Γιάννενα είχε κερδίσει με 1-0, προηγήθηκε και στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς ο ΠΑΣ με 0-1, αλλά ο Παναθηναϊκός έφθασε στην ανατροπή και τη νίκη με 3-1 και πήρε την πρόκριση. Από την περασμένη χρονιά, όμως, ο ΠΑΣ έπαιζε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό.

Αν οι «πράσινοι» πάρουν δύο νίκες στα τρία επόμενα παιχνίδια θα τους βοηθήσει να συνεχίσουν με ηρεμία την προσπάθεια ανόδου στην βαθμολογία. Αν έρθει μία νίκη θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα και αν δεν έρθει νίκη τότε μπορεί να έχουμε εξελίξεις! Τι είδους εξελίξεις θα το δούμε, πάντως η τριάδα αγώνων, που έρχεται είναι πολύ κρίσιμη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Το «αυγό του φιδιού» έσπασε – Πώς η Ελλάδα θα χτυπήσει το τουρκικό «τέρας»