ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι δεν… αντέχει το χόρτο στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι δεν… αντέχει το χόρτο στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Ο κακός αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ έχει απασχολήσει τον Μπόλονι και ζήτησε η ομάδα να παίξει σε άλλο γήπεδο με την επιστροφή στην Λεωφόρο να γίνεται στο ματς με τον ΠΑΣ.

Ο Λάζλο Μπόλονι το είπε από το προηγούμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι πρόβλημα. Το γήπεδο έκλεισε, έγιναν οι εργασίες βελτίωσης του χόρτου, αλλά το αποτέλεσμα δεν άρεσε σε κανέναν. Είδαμε τους παίκτες του Παναθηναϊκού και του Παναιτωλικού, να χάνουν την ισορροπία τους πολλές φορές στην διάρκεια του αγώνα και ήταν φανερό, ότι το χόρτο και πάλι δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Ο Μπόλονι το είδε αυτό και μετά το ματς μίλησε με μέλη της διοίκησης για το ενδεχόμενο η ομάδα να παίξει σε άλλη έδρα και έτσι οι «πράσινοι» σκέφτηκαν την επιστροφή στην Λεωφόρο. Μάλιστα έγιναν οι πρώτες κινήσεις για να βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Λεωφόρου και αναμένεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει οριστική απόφαση, για να παίξει εκεί ο Παναθηναϊκός το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα στις 12 Δεκεμβρίου.

Δεν αποκλείεται η Λεωφόρος να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα παιχνίδια. Η ΠΑΕ στην αρχή της χρονιάς δήλωσε δεύτερη έδρα το γήπεδο της Λεωφόρου και φαίνεται, ότι ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσει. Και αν στο ματς με τα Γιάννενα οι παίκτες και ο Μπόλονι μείνουν ικανοποιημένοι από τον αγωνιστικό χώρο τότε είναι πολύ πιθανό εκεί να γίνουν και τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Το «αυγό του φιδιού» έσπασε – Πώς η Ελλάδα θα χτυπήσει το τουρκικό «τέρας»