ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Με 4-4-2 ο Μπόλονι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Με 4-4-2 ο Μπόλονι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι δεν σκέφτεται να αλλάξει τακτική στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα επιμείνει στο 4-4-2.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή, για να μην χάσει τελείως την επαφή του με την τέταρτη θέση, αλλά και για να ανέβει ψυχολογικά για τη συνέχεια. Ο Μπόλονι ετοιμάζει την ομάδα και το μόνο πρόβλημα, που τον απασχολεί είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και η προπόνηση της Παρασκευής θα δείξει, αν θα είναι στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού, για το παιχνίδι της Κυριακής. Αυτή την στιγμή οι πιθανότητες να παίξει δεν είναι πολλές και στην περίπτωση, που δεν αγωνιστεί θα παίξει στην θέση του ο νεαρός Αλεξανδρόπουλος, που είχε πάει πολύ καλά στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Οσον αφορά την τακτική ο Μπόλονι δεν θα αλλάξει κάτι και θα παίξει με 4-4-2 και δίδυμο τους Μακέντα, Καρλίτος στην επίθεση με στόχο το γκολ. Θέλει να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά της ΑΕΚ, ενώ στην ενδεκάδα θα επιστρέψει και ο Χατζηγιοβάνης αντί του Αϊτόρ, αφού ο νεαρός Ελληνας επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Οσον αφορά την άμυνα η τετράδα Σάντσες, Πούγγουρα, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτη δεν θα αλλάξει, ενώ ο Βιγιαφάνιες θα παίξει στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής με την εντολή να συγκλίνει στον άξονα.

Ο Μπόλονι θέλει την πρώτη του νίκη στο ντέρμπι, που θα τον φέρει σε θέση ισχύος, για τη συνέχεια και θα τον εδραιώσει στην ομάδα και στη συνείδηση του κόσμου του Παναθηναϊκού.