ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η απόφαση του Μπόλονι για τα πέναλτι

Παναθηναϊκός: Η απόφαση του Μπόλονι για τα πέναλτι

Παναθηναϊκός: Το πέναλτι που εκτέλεσε ο Βιγιαφάνιες και η αντίδραση του Χατζηγιοβάνη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει πίσω του την γκρίνια και την εσωστρέφεια και σε αυτό έχει βοηθήσει το γεγονός, ότι η ομάδα έχει κάνει τρεις συνεχόμενες νίκες και η μία είχε μεγάλη σημασία με την ΑΕΚ εκτός έδρας.

Ετσι αυτή την φορά πέρασε στα ….ψιλά η αντίδραση του Χατζηγιοβάνη στο πέναλτι, που κέρδισε ο Παναθηναϊκός και τελικά το εκτέλεσε εύστοχα ο Βιγιαφάνιες. Αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε κερδίσει το θέμα αυτό θα είχε γιγαντωθεί και θα είχε πάρει υπερβολικές διαστάσεις.

Η αλήθεια είναι, ότι ο Μπόλονι έχει ορίσει τρεις-τέσσερις παίκτες, για να εκτελούν τα πέναλτι. Είναι ο Χατζηγιοβάνης, ο Βιγιαφάνιες, ο Μακέντα και ο Καρλίτος. Ανάλογα με το ποιος παίζει και πόσο καλά αισθάνεται ο καθένας παίρνει την ευθύνη να το εκτελέσει. Ο Μπόλονι έχει πει συγκεκριμένα στους παίκτες «θα το εκτελεί, όποιος αισθάνεται καλύτερα».

Ο Χατζηγιοβάνης αισθανόταν καλά και ήθελε να το εκτελέσει, αλλά την μπάλα την πήρε ο Βιγιαφάνιες. Ο νεαρός επιθετικός δυσανασχέτησε , πήγαν όμως , πάνω του και ο Βέλεθ και ο Μακέντα και τον ηρέμησαν και τελικά ο «Βιγια» εκτέλεσε το πέναλτι και ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε.

Στα αποδυτήρια στη συνέχεια οι συμπαίκτες του μίλησαν στον Χατζηγιοβάνη , ο ίδιος κατάλαβε, ότι ήταν λάθος , που επέμενε και τελικά το θέμα τελείωσε εκεί. Μένει να δούμε , όταν θα κερδίσει το επόμενο πέναλτι ο Παναθηναϊκός αν θα υπάρξει η ίδια συζήτηση, η το εκτελέσει αυτός, που αισθάνεται καλύτερα, χωρίς να υπάρχει αντίδραση από άλλους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Έπεσαν κάτω από το «φράγμα» των 200 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη