ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ γυρίζει το… χαρτί!

Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ γυρίζει το… χαρτί!

Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ με την παρουσία του στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται, ότι αλλάζει την άποψη του Μπόλονι για αυτόν.

Ο Αϊτόρ ήρθε το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό με πολλές προσδοκίες και με στόχο να παίξει βασικός και να κάνει την διαφορά. Οι πρώτες του εμφανίσεις ήταν απογοητευτικές και στα φιλικά και στα πρώτα επίσημα παιχνίδια με τον Πογιάτος στον πάγκο.

Η αλλαγή προπονητή δεν τον επηρέασε άμεσα και συνέχισε να είναι κακός. Σε σημείο, που ο Μπόλονι φαινόταν να μην τον υπολογίζει και να τον έχει τελευταία λύση για τα εξτρέμ .

Ο χρόνος δούλεψε, όμως, για τον Αϊτόρ, που δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε την προσπάθεια, για να κερδίσει μία θέση στην ενδεκάδα. Και αυτή την στιγμή φαίνεται, ότι το γυρνάει το χαρτί. Ο Μπόλονι βλέπει, ότι έχει ανεβάσει την απόδοσή του ο Ισπανός ακραίος και τον χρησιμοποιεί. Είχε καλή απόδοση και με την ΑΕΚ, όσο έπαιξε, αλλά πολύ καλός ήταν και στο ματς με τον ΠΑΣ, όπου πέτυχε και ένα υπέροχο γκολ.

Ετσι ο Μπόλονι εκεί, που είχε στο μυαλό του να αποκτήσει εξτρέμ τον Γενάρη, κάνει δεύτερες σκέψεις και ίσως τελικά αυτό να μην γίνει. Ο Αϊτόρ πλέον είναι στις βασικές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού, για τα άκρα και ίσως τον δούμε και βασικό σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια. Το δεδομένο είναι, ότι ο Ισπανός ακραίος θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι, για να συνεχίσει την προσπάθεια να δείξει, τα στοιχεία, για αυτά, που αποκτήθηκε.